Menštruácia mi mešká 4 dni

27. nov 2023

Ahojte baby môžem mat dva krat zásobou biochemicke tehotenstvo minulý mesiac mi menštruácia meškala 14 dní spravila som si test 2 dní po meskani a druha čiarka bola slabá potom po ďalších dvoch dňoch bola silnejšia nechala som to tak a spravila si až po 5 dní no ale test bol negatívny menštruácia sa po týždni ukázala ale strašne silná akú som ešte nemala a dnes mi mešká 4 dní test som si spravila a zase slaba čiarka môže to niečo znamenať alebo mam nejakí problém a ešte dodám mam menštruačný kalendár a každý mesiac som menštruáciu dostávala presne načas a nikdy sa mi nestalo aby mi takto dlho menštruácia meškala a áno tehotná som už bola dva krat takže dva deti mam

uhnakova
27. nov 2023

Choď k kekárovi, možno potrebuješ lieky na udržanie tehotenstva.

majamat
27. nov 2023

asi by bolo dobre zajst na krv -HCG, lebo testy robia ciarky aj u zien,c o tehu nie su.
casto krvny test v labaku tehu vyluci. cize ak nemas jasne pozitivny test, nei ej istota, ci si vobec tehu a ci sa jedna o biochemicke tehu-.

tiez hcg moze kolisat tusim aj pri cystach a tie aj mozu sposobovat odchylky v cykle. zvlast, ak sa tento stav opakuje, teeba cystu vylucit.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre