Môžem byť tehotná, aj keď je test negatívny?

kukuckalucia
31. dec 2013

Ahojte, zaujimalo by ma,ci mozem byt tehotna,aj napriek tomu,ze baby test je negativny. Mala som stale pravidelny menzes, posledny som mala v novembri, v decembri sme sa pocas plodnych dni snazili,menzes nemam no test je negativny. Meska mi to mesiac.

luba28
31. dec 2013

urob este jeden,.....kamoske tiez tak meskalo a aj prvy,aj druhy test s odstupom tyzdna bol negat,...urobila este jeden po 3 tyzdnoch a bolo to tam,.... 🙂

cerez
31. dec 2013

Počkaj ešte pár dní a choď k dr. a daj si urobiť odber krvi na potvrdenie tehotenstva. Budeš aspoň na istom!

nikuska1202
31. dec 2013

urcite mozes ja som 4 mesiace mala negativne testy a bola som tehu 🙂jednoznacne ti to povie doktor a budes mat aposn klud a istotu 🙂

zaira301
1. jan 2014

@nikuska1202 , takže u teba 4 mesiace nebolo vidieť na teste, že si tehotná? To je zvláštne... ja tiež som si robila testy a nič..a to mi mešká 2 týždne menštruácia a momentálne mám pichnutú vyvolávačku a aj tak zobral mi krv, či náhodou nie som tehotná...no sliznicu maternice mám veľmi vysoku, takže ak tam nič po dvoch týždňoch nebolo vidieť, myslím, že tehotná nie som...tak neviem, načo mi bral krv...to bolo asi zbytočné.... nikde som sa nedočitala, či niekto mal taký isty pripad ako ja a mohlo sa mu stať, že napokon sa mu tehotenstvo potvrdilo... poznáte niekoho, kto mal takýto prípad?

bozkavatko
12. jan 2014

@kukuckalucia ahoj, mám to isté, posledná mrcha 19.11. na silvestra po ranom sexe špinenie trvalo 6dní, takym sposobom ze som napr cez den vobec nekrvacala a večer ano a zasa nič, testy negat, dr mi nič nerobila iba povedala aby som sa testla , tiež neviem na čom som, ale ked sa viac namáham tak ma bolí podburško, včera ma pichalo v podbrušku, mávam chut na kysle, som taka plačlivá ked pozeram nejaky romanticky zaber hned mam slzy v očiach 😀 takze podla pocitov by som povedala že tehu som ale podla testu nie som :D tiež v tom mám zmetok :D ako si dopadla ty?

kulla1
20. jan 2014

Dobrý deň. už niekoľko dní tu čítam fóra a vo väčšine prípadoch len prikyvujem hlavou, že to na mňa sedí. Totižto, mala som nechránený styk a o 5dní na to ma začali strašne bolieť prsia a akoby sa mi nafúklo bruško. pritom som bola len v 15DC. PMS mávam tak týždeň pred. čiže MS by som mala dostať až cca 26. 1. a tieto príznaky som mala už vtedy. taktiež som v sobotu akoby nachladla, teplota 2 dni okolo 37,2-3 a nádcha. Je v tom však háčik. či tieto príznaky nemôžu byť spôsobené tým, že som brala antibiotíká. bola som u dr., ale keďže som ešte nemala MS, tak mi povedala, že mi nemôže podať korektné inf. lenže čakať ďalší týždeň. je to na nervy. Preto sa chcem opýtať, či môžem byť teda tehotná, či sa vám satalo niečo podobné. a ešte som si vlastne robila dnes aj test, vyšiel negatvívne. budem rada za každú odpoveď.

miruska2005
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre