Môžem byť v tom?

macinka0071
18. máj 2012

Ahojte, pekne vás prosím o radu. Už 11 deň mi mešká MS a posledné dva dni mi býva nevoľno, nezvraciam len mi je zle od žalúdka a mám taký zvláštny pocit v podbrušku. Bolia ma prsia a mám ich veľmi citlivé, stále by som spala, som veľmi unavená a v ústach mám takú čudnú chuť. Začala ma bolievať a točiť hlava. Robila som si dva testy a sú negatívne. Je možné že môžem byť napriek tomu tehotná? Môže sa test mýliť?Ďakujem za každú odpoveď

lillinka01
18. máj 2012

@macinka0071 11 dni po ocakavanom menzese by si uz mala mat pozitivny test, ale - najistejsie je ist na krvne testy na gyn., pripadne si urobit test digitalny, je drahsi, ale ovela spolahlivejsi. Mne 5 dni po ocakavanom menzese ukazal plus, a aj dlzku tt.

macinka0071
autor
18. máj 2012

@lillinka01 Ďakujem, v pondelok sa objednám k lekárke. Už som tak dúfala, že sa nám to podarilo a zrazu také sklamanie☹ No uvidíme.

macinka0071
autor
18. máj 2012

A sú to príznaky, či nie?

1ivanka1
18. máj 2012

no jasné že môžeš byť v tom 🙂 🙂

domin85
18. máj 2012

Spominam si na jednu byvalu kolegynu. Tiez jej asi tyzden meskalo, robila test- negativny. Testov urobila len v praci asi pat v nasledujucich dvoch tyzdnoch, vsetky negativne, tak si myslela ze asi kvoli dovolenke cestovaniu a tak... No ked si na ranajky natrela na chlieb dzem a na to naukladala uharku kukali sme na nu jak na blazna- nakoniec sla ku gynde a ta jej potvrdila tehu. Ale fakt asi tri tyzdne jej vsetko ukazalo negativ, takze sup sup k lekarke 😉 Drzim palceky!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre