Môžem dostať po vyvolaváčke menzes a byť tehotná?

danielkap
2. júl 2012

Ahojte babulky som tu nová preto by som bola velmi rada keby mi niektora z Vas poradila 🙂 . Ďakujem

tynamartina
2. júl 2012

Vyvolávačka je vlastne pogesterón, hormón ktorý sa produkuje v tele v druhej fáze mneštruačného cyklu. Ked ti pichnú progestrón tak ked sa s tela vyplavý za cca 10 dní,a tak dostaneš menzes a ak si tehotná progesterón podporí tehotenstvo. Aby si odstala menzes musí v tele prevládať estrogén. V tehotenstve je potrebný progesteron na jeho udržanie.

p4
2. júl 2012

ja mam osobnu skusenost s tym,ze mi vyvolavacka menzes nespustila a par dni po nej mi uz tehu test ukazal dve ciarky.

oskvarka
2. júl 2012

je to mozne vyvolavacka nema ziadny vpliv na tehotenstvo vraj ak je zena tehotna tak MS nepride ani po vyvolavacke

sally1
20. júl 2012

Tiež mi to meškalo a urobil mi ultrazvuk a ked nič nevidel, tak usúdil nie tehu isto nie som, tak mi dal vyvolávačku. Až o pár dní z krvi zistil, že tehu som. A bodku bolo vidno aj na ultrazvuku. Na mimi to nemalo žiaden vplyv, malý už má tri roky...

ewula147
20. júl 2012

Mne pichol vyvolávačku a dostala som menzes, ešte sa usmial a povedal, že ak do 3 mesiacov neotehotniem tak nech prídem a uvidíme. Menzes som dostala, no o mesiac mi znova meškal a na tehotenskom teste som mala 2 čiarky :D Maličká má teraz 7 a pol mesiaca a je zdravá a čiperná 😉

ba80
20. júl 2012

tiez mi tyzden po vyvolavacke potvrdili tehotenstvo a krpata uz bude mat 4 roky... 😉

dadkaabarino
3. aug 2012

@ewula174
ja som tiž dostala 28.7 vyvolavacku a 1.8 som dostala ms a teraz mi meska uz 6dni tak je mozne ze som tehu 🙂 ? podla toho co si pisala ma ta injekcia nejaku podporu plodnosti 🙂 ?

blondska1403
25. dec 2012

mam otazku... dostala som vyvolavacku..menzes niormalen prisiel...na dalsi mesiac zas meska uz tri tyzdne...testy po dvoch tyzdnoch meskania ukazuju ze niesom tehotna... je mzone ze mi len vyvolavack rozhadzala hormony alebo len testy nedokazu ukazat ci ano alebo ne?

cabica
7. apr 2014

ahojte baby chcem poradit alebo aspon pocut nazor ...naposledy som mala menstruaciu 21.2. a do 31.3. mi neprisli tak som si spravila test a vysiel negativny tak 1.4. som navstivila gynekologa a ten mi tehotenstvo nepotvrdil ale povedal ze co nebolo vidno teraz tak o dva tyzdne moze....tak mi dal vyvolavacku a menstruacia ak sa da tomu povedat mi prisla 6.4. ale velmi slaba a mam sa zastavit u gynekologa 15.4. aj ked dostanem aj ked nedostanem....mozem byt tehotna?

anka909
24. okt 2015

Ahojte , ja by som sa chcela opytat ake mate skusenosti s vyvolavackou. Ja som dostala vyvolavacku a po 3 dnoch som dostala menstr.... Trvala 5 dni ale taka slabasia je tam moznost tehotenstva aj napriek tomu ze som dostala men. ? Dakujem

dadika117
26. jún 2020

Potrebovala by som radu. Meskala mi menstruacia 5 dni. U Dr som dostala vyvolavacku, vravel ze vnutorna sliznica je dost vysoka (cize i moznost tehu) . Po vyvolavacke asi na 3ti deň som dostala spinenie-slabu menstruaciu, je moznost, ze by som bola tehu? Testy som si robila vcera co bol 38 den cyklu, boli negativne. Prosim o radu.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre