Negatívny test a 16 dní mi mešká ms

zania2292
15. mar 2019

Ahojte 🙂 vedeli by ste poradiť ? Lebo ja už neviem čo si mám myslieť .Je možné ,že som tehotná keď mi menzes mešká 16 dni? Test vyšiel negatívne...Minulý rok som absolvovala kyret a všetko bolo aj je v poriadku .Cyklus som mala od vtedy pravidelný na 28 deň som dostala tých max 7 dni. Prvý krát mi od prvého neúspešného tehotenstva mi mešká .Je možné ,že sa test mýlil aj prvý krát mi ukázal test pozitívny až v 6tt. Mam klasické príznaky tlak v podbrušku a točí sa mi hlava.Inak ma nič nebolí a ani chorá nie som. Ďakujem za vaše názory a odpovede.

jamimka
15. mar 2019

Mne keby 16 dni meškal menzes, uz som u Dr. Tak ak test je negatívny, chod a nech ta pozrie, vezme popripade krv a da vyvolávacku.

lucka12399
15. mar 2019

@zania2292 inak to asi nezistis .. chod ku dr nech ti zoberie krv

zania2292
autor
15. mar 2019

Pravda,,čakala som nech sa prirodzene spustí a hlavne dúfala v tehu... Najskôr to vyrieši doktor..

martinellacka
15. mar 2019

@zania2292 tak ako ideš ktomu dr? Ja by som valila uz. Nech viem co sa deje a ak by si aj bola tehu povie

zania2292
autor
15. mar 2019

@martinellacka ano pojdem radšej nech viem na čom som
😊

martinellacka
15. mar 2019

@zania2292 daj vedet ako si dopadla. Drzim ti palceky 🙂

jana19877
15. mar 2019

Más pravdu, že treba ísť k lekárovi. Tu ti žiadna z nás uspokojujúcu a hlavne nejakú smerodajnú a pravdivú odpoveď nedá. No budem držať palce

zania2292
autor
15. mar 2019

@martinellacka dakujem 🙂

zania2292
autor
15. mar 2019

@jana19877 zaujímalo ma či ma niekto skúsenosti z tehu testami .Ak boli tehotné a test vyšiel negatívny .

evaachesa
15. mar 2019

@zania2292 hmm pochybujem ze by niektora cakala tak dlho s lekarom ... najskor ty budes prva ktora bude moct davat rady 🙂 drzim palce u lekara nech to nie je nic zle

stellien
16. mar 2019

@zania2292 ja som mala tiež tak nepravidelne a teda, že mi meškali 2 týždne a ja som dúfala a nič , tak som navštívila doktora.Mozes to mat aj vtedy, ak máš náročnejšie obdobie v živote,stres,napätie, alebo niečo čo zamestná viac ako inokedy tvoju psychiku. Lenže ja som to nemala len po psychickej stránke. Takže mne dal na úpravu cyklu lieky a potom to prišlo, rovnaké príznaky, ale nedufala som. Nechcela som si opäť dávať nádeje. ale nedalo mi to a palickovy test vyšiel 🙂 držím palce, nech je všetko oka 🙂

zania2292
autor
21. mar 2019

@stellien no nakoniec je to tehotenstvo bola som u doktora zobral mi krv 🙂 teším sa veľmi len je to skoro ešte neni vidno na sone 🙂 držte palce nech bude všetko v poriadku O🙂

stellien
21. mar 2019

@zania2292 super, tešíme sa. Hlavne v zdraví. Držíme palce 🙂

nikol2122017
29. apr 2019

Ja to mam veľmi podobné, ms mešká 15 dní test som si robila keď meškala 10 dní a nič negatívny výsledok. Dnes som bola u doktorky, povedala mi že 15 dní mi môže kľudne meškať a ešte príde že to je málo... Že keď mi test vyšiel negatívny tak mam asi hormóny v nerovnováhe a neriešila ani hormonálny profil nerobila ani vyvolávačku mi nedala. Povedala že ak mi do 3 týždňov nepríde tak mam prísť na kontrolu... Tak neviem na čom som. Mohla som aj doma ostať a nebola by som o nič múdrejšia.

zania2292
autor
29. apr 2019

@nikol2122017 ahoj no ja som aj bola tehotná ale aj to skončilo dostala som menzes...

nikol2122017
29. apr 2019

@zania2292 tak to mi je ľúto 🙄 prajem ti aby sa podarilo najbližšie a aj udržalo. Ja uvidím časom ako na tom budem, dnes má pobolieva podbruško trochu akoby mala prísť, kto vie uvidí sa časom. Samozrejme by som sa potešila ak by to bolo tehotenstvom ale zas na druhej strane keď to bude mať prísť tak to príde.

stellien
29. apr 2019

@zania2292 to mi je ľúto. Ale, ževraj, niektoré ženy majú v tehotenstve normálne menzes a vajíčko v pohode, donosia. Či, ak som trpela vedľa, ospravedlňujem sa, ak to nieje tvoj prípad. Držím palce, aby to prišlo a až po 9.mesiacoch vyšlo kadiaľ má a v zdraví samozrejme 🤞🤞🤞🤞🤞

zania2292
autor
30. apr 2019

@stellien 🙂 ano je to možné ,že mavajú ženy menzes aj prvé 3 mesiace. U mňa sa nestalo nevadí bolo to skoro hlavne ,že to odišlo samo (keď to nebolo dobre) a som fit verím,že to raz príde keď bude vhodná chvíľa a bude všetko v poriadku a budem konečne aj ja mamička 😍

stellien
30. apr 2019

@zania2292 presne ako píšeš, príde to a všetko bude v poriadku budúca mamička 🤞🤞🤞🤞👍

zania2292
autor
2. máj 2019

@stellien 😍

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre