Pozitívne testy a bolesti v podbrušku

22. apr 2024

Dobrý deň, chcem sa opýtať robila som si testy vyšli pozitívne no o dva dni mi má prísť menštruácia a mám take bolesti v podbrušku akoby som ju mala každú chvíľu dostať....ešte nikdy som tehotná nebola a doktorka ma objednala až o skoro dva tyždne tak sa vás chcem opýtať...čo by to mohlo byť? také isté bolesti som mala aj pred tyždňom...včera a predvčerom pozitívne testy a dnes znova tie bolesti v podbrušku ako počas menštruácie..ďakujem vopred za odpovede😘

anjelicek26
22. apr 2024

To je uplne normalne, maternica sa zacina roztahovat, aj ked je babatko este len bodocka... tie tahanie, tlaky ako na MS budes mat cely prvy trimester narazovo aj v druhom a tretom... netreba sa toho bat... gratulujem k tehotenstvu.

sejbipi
22. apr 2024

Ako napísala anjelicek, je to normálne, tiež som čakala ms lebo boli bolesti, dokonca aj jemné špinenie na začiatku(zrejme uhniezdenie) a test vyšiel pozitívny. Ms bolesti som mala celý prvý trimester. Pokiaľ nie je nejaké intenzívne špinenie, krv, alebo nevydržateľné kŕče v podbrušku, tak je všetko v poriadku 🙂

zuzana9393
22. apr 2024

Test ti môže vyjsť len falošné negatívny,ale falošne pozitívny nie. ( Obe tuším v prípade nejakého onko ochorenia) Takže gratulujem. A tie bolesti sú úplne bežné.

autor
22. apr 2024

tak vlastne minuly mesiac sa mi stalo to iste že testy pozitivne ale ms prišla normálne na čas ale vlastne testy boli pozitivne len niejake dva dni potom už vobec ani pred ms ani po nej a teraz mam testy takéto (slabší predvčerom a silnejší včera) može to byť aj biochemické tentokrát?

majamat
22. apr 2024

pokial nekrvacas ( ani ot nemusi este nic znamenat ) a pokial nei su krce neznezitelbe, potom je to ok.

poviem ti, mam dost rokov a vobec som netusila, kym som nebola tehu, ze pocas tehu bolieva brucho. a veru bolieva.

sejbipi
22. apr 2024

Veľa žien máva biochemické tehu a častokrát o tom ani nevedia lebo príde ms. Zato sa odporúča testovať až po meškaní ms. Ale druhý test má krásne koľajnice, podľa mňa to už vyšlo 🙂)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre