Prerušovaná súlož

5. jún 2022

Ahojte, len by ma tak zaujímalo, kto chce vyjadrí sa kto nie ten nie 🙂 Tie čo praktizovali prerušovanú súlož a ostali tehotné. Ako dlho to “fungovalo” teda , že napr. rok ste to robili tak a nič a po roku bum 🙂

adka176
5. jún 2022

Cez 20 rokov funguje.všetko tak ako má....

tara42
5. jún 2022

8 rokov, potom sme si povedali ze chceme dieta a bolo.

evita_g
5. jún 2022

na toto neexistuje žiadny vzorec. buď to chlap vie alebo nie. a aj tomu, čo vie, sa môže pritrafiť 🙂
prerušovaná súlož je podľa mňa len pre páry, ktoré síce dieťa neplánujú, ale prípadné tehotenstvo by nebolo problémom

tosomja
5. jún 2022

Bola som s ním 16 rokov a keď som povedala že chcem bábätko, tak sme išli naplno. Potom zase prerušované. Ale to bolo skôr o strese z jeho strany, ako o uspokojení. On až odstupom času si uvedomujem, že to bolo hrozne s ním 🤣🤣

csipcsip000
5. jún 2022

10 mesiacov

galioska
5. jún 2022

vyse 20 rokov tak fungujeme, bez ochrany a deti mame planovane 😉
bud to vie akebo nevie💁

vanda323
6. jún 2022

@galioska Ako ja to nechápem....nechcem rýpať ,prosím ťa neber to tak....ale ako to že 20 rokov...proste není to len šťastie? Pretože žena môže otehotnieť aj z tej predsa kvapky lásky...nie....?

pininka1
6. jún 2022

20 rokov a jedno smyknutie pred 6 rokmi, ale zasa chcela som velmi tretie dieta a nejako brutal sme si nedavali pozor, ale tie deti predtym sme mali planovane a vyslo to tak ako sme chceli, kedze si aj roky sledujem ovulaciu.

pininka1
6. jún 2022

@vanda323 nie kazdy chlap ma kvapku lasky, moj napr toto nikdy nemal.

galioska
6. jún 2022

@vanda323 tak ked raz ten typ zeny niesi tak z tej kvapky neotehotnies. Nie kazdy chlap ,, kvapka,,Proste ten chlap fakt musi vediet co robi, nevypustat kvapky a keby sa tak ozaj otehotnelo z kvapky tak nefunguje lamper nic. V podstate kazda antikoncepcia moze zlihat rovnako ako prerusovana suloz.
Od zaciatku nasho vztahu takto fungujeme, nikdy som nebrala antikoncepciu a on gumu🙂 prve dieta trvalo dlhsie, druhe na prvy sup ale rovno napisane plne nakladal😅 ziadne kvapky.

jana_eyre_2
6. jún 2022

Fungovalo to 8rokov a bum čakala som druhu dcéru (prvý bol plánovaný) odvtedy to funguje takmer 9r (aj tretí bol plánovaný)..

modraslamka
6. jún 2022

Uz hned po roku🤣🤦 (z tej kvapky lasky) ako pisu dievky hore 🙂

paulinoocka
6. jún 2022

Vieš čo za mládí, možno párkrát ak som to vyskúšala ale povedala som si vtedy, že mi ten stres potom zvyšok mesiaca za to nestojí :D :D Ale každý nech robí ako uzná za vhodné mňa to stresovalo, takže sme si potom s drahým povedali, že keď sa máme pokúšať tak nech je to poriadne 🙂

mimikarol
6. jún 2022

6 rokov sme to praktizovali, keď sme chceli dieťa išli sme naplno. Ale keby sa bojím nechceného tehotenstva tak neriskujem.

salamistka
6. jún 2022

v mojom okolí všetci, ktorí sa "museli" brať, otehotnela žena neplánovane, takže si domysli...u nás po 3 rokoch :D

nika0204
6. jún 2022

8rokov,ale ako pisu vyssie baby musi chlap vediet odhadnut urcite😀a tiez by sme nemali peoblem s pripadn.tehotenstvom..otehotnela som az pri normslnej

zuzkaa1991
6. jún 2022

@vanda323 my s muzom fungujeme 10r a tiez dieta mame ked sme si povedali po porode cca 7mes s ochranou a potom zas bez tak ako pisu ked muzi vedia ovládať 🙂

majlo1234
6. jún 2022

Skoro 10 rokov, jedno planovane dieta. Po sekcii som sa chvilu zamyslala nad antikou, ale zatial som sa neodhodlala, takze fungujeme takto stale.

csipcsip000
6. jún 2022

Tiez to bolo z kvapiek lasky

tatianna56
6. jún 2022

no neviem v mladom veku ked niekto nechce mat deti mi to pride ako zbytocne velky risk 🙂 nepoviem pokial su fakt dvaja ludia ktori sa maju radi a vedia si spolu predstavit buducnost ale nie tak ze proste nikomu sa nechce pouzivat ochrana to mi pride nezodpovedne.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre