Šanca na tehotenstvo

20. feb 2022

Ahojte, prosím neukamenujte ma, viem, ze nemáte veštecke gule ani nič podobné ale chcela by som len vedieť názor žien ktoré sa tomu rozumejú.
Menstruaciu som mala 21.1., nechránený styk s priateľom 29.1 a 30.1. Menstruciu nemám pravidelnú cyklus mám 27-35 cca. Okolo 19.2 som mala dostať menstruciu, dnes je to druhý deň čo mešká. Robila som si tycinkove testy všetko negatívne a taktiež 2 clearblue digitálne, oba negatívne v dňoch očakávanej. Tento mesiac sme avšak styk nemali lebo je v zahraničí. Tak som z toho zmätená ci je šanca alebo nie. Ďakujem

nelca0510
20. feb 2022

Máš ho nepravidelný. Mohla sa ovulácia posunúť,ale pri tom ako ste mali nechraneny styk by mal byť kratší cyklus aby bolo vajíčko. Skús si robiť každé 2 dní test

uhnakova
20. feb 2022

Po 20 dňoch od styku by ti uz testy ukazali dve ciarky. Najskor mas dlhsi cyklus a menzes dostanes v najblizsich dnoch. Aj niektore choroby a stres to vedia natiahnut.

dadulamamula
20. feb 2022

Joooj v priebehu 2 dní 4 tedty.. Úplne zbytočné.. Len sa trápiš a stresuješ.. Testovať by bolo lepšie každé 2 dni,.. Ja som prípad toho ze aj keď mi 2 tt meškalo a testy snehobiele mam krásneho chlapčeka.

janetinka27
20. feb 2022

ked dostanes ms 25.02, tak este stale ydes v skale 27-35 dni,takze mas podla mna este cas

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre