Slabá druhá čiarka na teste

viki1077
25. jan 2014

Ahojte baby chcela by som sa spýtať síce sa nejedná o mňa ale o moju veľmi dobrú kamarátku, keď si spravila tehu test vyšla druha slabá čiarocka. Môže sa test aj mýliť ?? alebo je ozaj tehotná? Kedže testy nie sú veľmi spoľahlivé preto by som sa chcela spýtať na vaše skúsenosti . Ďakujem 🙂

stepanka274
25. jan 2014

moja skúsenosť - ešte jeden test o deň dva neskôr a čiarka bude silnejšia

tatis
25. jan 2014

Urcite to nemusi byt 100% spolahlive, ale ak sa tam druha ciarocka objavila slabulinko, je samozrejme sanca, ze moze byt tehotna. najlepsie to bude overit o par dni dalsim testom, ci sa objavi silnejsia ciarka so zvysujucim sa HCG. Ja som to mala podobne.Prvy test som uz isla zahodit asi po 10 minutach ako negativny, ked som si vsimla akoby len tien druhej ciarocky. Tak som si o 4 dni spravila dalsi a ten uz bol jednoznacne pozitivny. Neviem v akom case si ho ta kamaratka robila.Ja som si prvy spravila asi 3 dni po ocakavanej MS a bol slabucky, tyzden po ocakavanej MS pozitivny.

lulubenc
25. jan 2014

Ja som tak mala tiez, teraz mi tu beha 11 mesacne dievcatko ;))) 😉

mia0602
25. jan 2014

aj ja som mala druhu ciarku slabu a bola som tehotna 🙂

charlie1980
25. jan 2014

Moja prva ciarka bola tenka ako vlasok a uz len silnela. Doporucujem digitalny test, ten mi potvrdil 1.tt

viki1077
autor
25. jan 2014

Ona si ho robila dnes ráno to je cca týždeň po očakávanej MS 🙂 takže treba počkať ešte aspoň 3-4 dni a spraviť si dali?? ale tak keby nebola nemal by sa s kadiaľ nabrať tehotenský hormón nie?? či aj to sa stáva?? 🙂

zuzi0911
25. jan 2014

@viki1077 stane sa ze ukaze pozit.vysledok no tehu to nie je ale zly test...nech skusi zajtra pozajtra prvy ranny moc ciarka bude silniet no nech ma tu istu znacku bo kazda inak zachytava...alebo divitalny test a ulaze jej tt ..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre