Slabučký pozitívny test

adeladulova
28. feb 2024

Ahojte, poraďte mi prosím, vyšiel mi slabo pozitívny tehotensky test, no menzes sa dostavila, pravdepodobne ide o MA.. Mala by som sa objednať k doktorke na kontrolu? Ci odišlo všetko, či to nie je mimomaternicove tehotenstvo, či ďalej neriešit?
Ďakujem za odpovede

saxana000
28. feb 2024

Test mohol falosne duchovat..bol iny ten menzes?zrazeniny?bolesti? Skus.opakovat test o.den dva ci bude vychadzat pozitivny.

adeladulova
autor
28. feb 2024

Ms je výrazne silnejšia, bolestivejsia, ani tabletky nezaberaju

stellarstar
28. feb 2024

@adeladulova MA to nemohlo byť jedine biochemické tehotenstvo, ale kv tomu k dr netreba

matus7030
28. feb 2024

@adeladulova podľa mňa ide o biochemické tehotenstvo. Mne po ňom DR skontrolovala, či mi Hcg kleslo na nulu - klasicky z krvi.

adeladulova
autor
28. feb 2024

Ďakujem za odpovede. Je však možné že som mala príznaky ako nevoľnosť? Nie len žalúdok na vode ale par dni som aj vracala, proste som vedela ze som "tehotna" ?

jaskolka
28. feb 2024

@adeladulova to nebol MA, ale biochemické tehotenstvo. Jednoducho sa oplodneny zárodok správne neusadil, a odišiel s menštruáciou. Je normálne, ze je silnejšia aj bolestivejsia. Príznaky si mohla mat, keďže hcg sa už začal vytvárať.
Je to častý jav, neráta sa ani do štatistiky potratov, lebo nie je možné určiť, u koľkých žien to nastane. Predpokladá sa, ze počas plodneho veku ho zažije každá žena aspoň raz,no pokiaľ nerobí test jednoducho sa to berie ako oneskorena menštruácia.

adeladulova
autor
28. feb 2024

@jaskolka ďakujem veľmi pekne 😇😇😇

ju1a215
28. feb 2024

@adeladulova ja som mala biochemické tehotenstvo.. nato ze sme sa snažili pred par rokmi tak jasne ze som si robila testy aj skôr ako menštruácia mala dôjsť a mala som dosť výraznú čiarku.. a ako dní šli a blížila som sa k menštruácii tak testy slabli bolesti silneli ako normálne keď máš dostať a dostala som a také silné ze riadne išli zo mňa zrazeniny krvy a lialo zo mňa keď svinu zarezes 😃😃😃 ale nešla som nikde k Dr. ešte som nebola taká skúsená iba potom som nasla na nete ze je to biochemické a odvtedy som si povedala ze testy nebudem robiť iba po vynechani menštruácie

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre