Tehotenstvo a hrudkovitý výtok.

iwkaa_97
29. nov 2019

Zdravim vas baby. Mam taky problem bola som u gynekologa v stredu som tehotna v 7tt. Ale dnes rano som sa zobudla na svrbenie a hrudkovitý výtok. Samozrejme po víkende zájdem za doktorom. Len sa dosť bojím kedže tu mame víkend.

bajka3
29. nov 2019

Odporucam Lactofeel, vhodny aj pocas tehotenstva, mne pomohol

heidy222
29. nov 2019

Znie to ako mykoza. Samozrejme treba ju liecit ale do pondelka to vydrzi. Mykoza nesposobuje napr. Potrat a pod. Netreba sa bat (som lekarka). Ak je krem s ucinnou zlozkou Nystatin volne predajny mozes si dat. Canesten sa moze davat od 2 trimestra.

iwkaa_97
autor
29. nov 2019

@heidy222 ďakujem pekne. No to že ja som v 1 trimestri a jedine co mam doma je canesten ale ten som si samozrejme este nedala. Skúsim tu lekáreň a keď nie tak počkam do pondelka 🙂

heidy222
29. nov 2019

Ten canesten je bezne pouzivany liek, najpravdepodobnejsie nema ziaden efekt na Embryo, Ale nie je testovany na 1 Trimester preto ho gynekologovia nedavaju a namiesto toho davaju ten Nystatin.

janynyna
29. nov 2019

Mne kamarátka gynekologicka poradila Rossalgin. Ale tie také sáčky čo sa zarábajú vo vode a k tomu sa predáva taká fľaša ako harmonika. Alebo skús počkať do pondelka a porád sama so svojim gynekológom.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre