14 mesačné dieťa máva záchvaty revu

alexandra1104
6. júl 2014

Moja 14m dcera ma caste zachvaty revu niekedy aj bez niakej priciny ja som uz strasne vycerpana len place a pisty uz neviem co snou ani co zo sebou aby sa nezblaznila (prosim piste co mate len skusenosti..take reci ze treba zaujat dieta si nechajte prosim pre seba dakujem)

marylis
6. júl 2014

@alexandra1104 Ahoj, nechaj ju tak, mozno tak len puta pozornost. 🙂 Alebo jej idu zubky. Neviem. Ako dlho mava uz tieto zachvaty? Neboli ju nic?

sense
6. júl 2014

Zalezi kedy ma tie zachvaty,moja je stara ako tvoje dieta a zacina byt vo faze jecy si uvedomuje vladtne ego,nieco chce a nie je po jej krici niekedy hlasno a niekedy este hlas nejsie,alebo kwdze nevie rozpravat a clovek nevie co chce. Ked krici resp sa jeduje pre nueco co nesmie tak ma smolu,skusim ju niecim zaujat ak nepomoze kignorujem aa ona prestane pi chvili,ale moze ju aj nieco boliet,mozu to bytuby zalezi od situacie

sense
6. júl 2014

Sorry za preklepy pisem z mobilu

siska53
6. júl 2014

@alexandra1104 ze by skory vzdor? Nuz,vonku odniest prec,ci posadit do kocika bez nejakych komentarov,doma bud ist do inej miestnosti,aby nemala divaka,alebo zacat robit nieco,co by ju zaujalo. Nam,sa osvedcilo jedine to.

kamoskina je tiez strasne upistana,ale uz sa to zlepsuje,schipna plakat i niekolko hodin. Boki u psychologicky,ra im povedala,ze je nadmieru inteligentna a jej telicko nezvlada ten,rozpor medzi fyzickym a mentalnym vekom,ze sa to ale upravi a veru uz je to lepsie. A jej mala je naozaj velmi sikovna. S vybornou pamatou.bude mat 5.r.teraz,no uzili si s nou..

moni244
6. júl 2014

@alexandra1104 moja má 1,5 a hučí za všetko čo sa jej nedovolí, doma ju ignorujem, alebo keď sa nevie ukľudniť, tak ju zavriem na 10 minút do spálne, to na ňu zaberá, von posadím do kočiara a ignorujem, iné na ňu neplatí a každým dnom je to horšie a horšie

lauricka
6. júl 2014

@alexandra1104 porad sa s detskym psychologom. Tazko to posudit, nikto tu nemoze mat paru o tom, ako Ty sa spravas ku nej, v akych situaciach sa co deje, aka je ona....to by bolo treba poznat a najlepsie vidiet. Vezmi aj ju so sebou a mozno budes rada, ze si to urobila. Urcite to na skodu nebude.