Budenie dvojmesačnej dcérky

katches69
30. okt 2022

Mamule, 2mesacna dcera sa budi kazdu noc klasika na papanie kazde 3hod niekedy skorsie. Sme na um. Ale kazdu jednu noc sa mi budi okolo 3-4hod napapa sa prebali, vyzera to ze na chvilu spi a potom sa zobudi a je hore. Hovorim si necham ju tal nech zaspi sama. Lebo v noci po krmeni nema problem zaspat sama. Ale ona zacne vystrajat hybat sa a potom pomaly revat. Takze ju musim vzdy douspavat. Neviete cim to moze byt? Kazdu noc je to ta ista hodina.

aliaray1
30. okt 2022

@katches69 prdy, koliky, reflux, intolerancia, sopliky? Prehyba sa ako luk, zvracia?

Na prdy sme davali do flasky 15-20 kvapiek espumisanL (do kazdej flasky) alebo na lyzicku (kojila som), ziadne caje, masirovali brusko v smere hodinovych ruciciek, na brusku 5 min 2x denne alebo kym vydrzala ale nie viac ako 5 min a nikdy nie vecer. EspumisanL sme doplnali (davali spolu) a nasledne neskor hlavne Babycalm kvapky.
Moze tuzit po telesnej blizkosti (telo na telo, bonding), my spinkame s nou od narodenia, postielka by bola mortal combat total sci fi.

veronika3110
30. okt 2022

@katches69 podľa nna ju budis tým prebalovanim.. predsa len vyzliekas, dvihas, sustis plienkami..
ja som moju prebalila v noci len raz a to bolo poslednýkrát… tak ju to prebudilo, že som potom s ňou dve hodíny narábala, lebo si myslela že uz je vyspata či čo..

katches69
autor
30. okt 2022

@aliaray1 kolikyreflux vsetko mam uz podchytene... davam baby calm, biogaja. Ar mlieko. Skoro vsetko odskusane .. aj mala snami spinka v posteli pri mne.. ked sa takto zobudi a nechce o tej 3 4 spat, zoberem ju na ruky a zaspi po nejakom casi uspavania, neviem teda.

katches69
autor
30. okt 2022

@veronika3110 hmm, prebalujem ju aj pred 3 4 hodinou a v pohode sa neprebudi, len presne o tej 3 4 sa zobudi a to ju neprebalujem ani niekedy o takom case, ako keby mala v hlave budicek...