Ahojte, prosím vás kedy sa môžu babatkam prepichovat uška naša ma 4 týždne... Mame ísť na kontorluu 23 a doktorka nám povedala ze kľudne nám môže prepichnúť toho 23 už není to skoro?
Veď uška prepichuju už novorodencom v pôrodnici. Ak sa ti to zdá skoro, tak to odmietni
zalezi co ti je dolezite. usny neodporucaju skor ako po 2hom ockovani teda cca polrok lebo sa tam vyvijaju este akupunktutne body dietata v uchu a nespravnou manipulaciou moze nieco poskodit. niektori daju hned v porodnici
hneď po narodení v pôrodnici...
Jednej som dala v pol roku a druhej v troch rokoch. Druhej sa z nejakého dôvodu nehojili dierky, tak som náušnice vybrala a dierky zarástli. Teraz je bez.
Obe mali nastrelené u nášho pediatria.
@ivanak49 my sme davali nastrelovat ked mala 5 mesiacov. Nastrelenie je podla mna ovela lepsie, ako klasicke prepichovanie, ked prepichne ihlou a potom tam este strka nausnicu a kym sa trafi... Nastrelenim malej nevysla z uska ani jedina kvapka krvi a plakala asi dve minuty, kym dostala mlieko. Za mna super.
ja som v zahranici a tu az ked ma za sebou prve ockovania .. co je ak si dobre pamatam okolo 6 mesiaca... musis doniest knizku ockovaciu abyverili ..
Mojej prepichli na 5den od narodenia
@ivanak49 ak neprepichli v porodnici, tak daj nastrelit, lebo prepichnutie ju uz bude brutal boliet a mozu jej to krivo prepichnut ihlou.
Na co potrebuje male babatko nausnice? Dcere som dala nastrelit, az ked si sama zazelala mat nausnice. Mala 5 rokov.
@ivanak49 nam prepichovali hned v porodnici ...mala mala 3 dni ked jej to robili...