Môžem dať 9 mesačné dieťa do beháka ?

kristinia43
20. nov 2019

Prosim vas možem dať 9 mesacného na krátku chvílku do behaká keď už vie sám sedieť a stojí pri nábytku? Ďakujem

klarissa25
20. nov 2019

je to na tebe... ja som nedavala nevidela som na to dôvod 🙂

lujza123
20. nov 2019

@kristinia43 aj krátka chvíľa v behaku (alebo vodenim za ruku) stačí na to aby dieťa stratilo motiváciu naučiť sa chodiť same a naučí sa chodiť oveľa neskôr ako bez behaka.

dskjhfdlkdjhl
20. nov 2019

@kristinia43 Nemali sme ani pri jednom dietati a ani nevidim dovod, obzvlast, ked to este moze aj skodit.

zdencaaaa
20. nov 2019

áno môžeš

monique17
20. nov 2019

https://najmama.aktuality.sk/clanok/282620/fyzi... ale rozhodnutie je samozrejme na tebe 🙂 ja mam tiež 9 mesačnú a nejdem dávať aj keď máme kúpený 🙂

siska53
20. nov 2019

@kristinia43 a na co je to dobre? Ja ked som.nutne musela ho "niekam odlozit", tak ci prve, ci druhe, sli do postieľky.

Ako au-pair som davala, lebo v tej rodine to mali tak zauzivane, ze davaju, ale zas nie cely den. skor na situácie, ze starsia este vo vani, tak rychlo malu odniest dole a. Aby si ona neublizila, tak sup ju do choditka a bezat rýchlo do kupelne za starsou.. lebo oni nie a nie znizit postielku a bala som.sa, ze z postieľky vypadne.. a inokedy len na niekolko minut, inak som.ju nechala plazit.. ale..kebyze viem, tak ju tam.nedavam.. len po tom.kupani, co bolo do 10minut. Zatial neviem, ze by jej nieco bolo, uz je dospela, ale clovek nikdy nevie..

evalin88
20. nov 2019

Ja som ho pri malom vobec nekupovala. Ale kedysi to bolo predsa bezne, moja nama napr. tam savala sediet mna, brata aj sestru. Viem ze aj sami chodili cez prah a po celom byte, ked napr. varila. A vsetci traja ssme tu 🙂 ci sme koli tomu niejedy spadli neviem.

adika51
20. nov 2019

ked chodí kolo nábytku, tak pomaly prejde aj popri stene alebo stvornozky. ja som tým chodakom ešte stále nepochopila, že načo je to dobre. moje deti keď chceli byť pri mne, napr pri varení, dostali sa tam. neodkladala som ich ani do ohrádky ani do postieľky. nech trenuje stvornozky a má motivaciu chodiť. obaja na 9m už chodili. pre mňa je to haraburda, čo neviem načo bola vyrobená. kamoška tam síce malého dávala, lebo bol ťažký a veľký a Boh vie kedy by sa rozbehal, ale bude mať 3r a chodí jak robot. nevie ani poriadne kolená ohnut.