Plač v spánku 17 mesačného chlapca

kristina39
5. feb 2013

ahojte maminy...maly ma 17 mesiacov a ma zly spanok...sice som tu toho vela precitala ale nieco take co by mi pomohlo som nenasla...no k veci..maly zo zaciatku spaval ukazkovo ale potom sa budil castejsie a castejsie...v lete ked sa budieval tak som mu dala cajik ci neni smadny ale asi nebol lebo sa budil a budi stale...ked sa zobudil dal si cajik dudku a spal dalej...ale teraz v poslednej dobe sa posadi a stale spi ale place ale hrozne a nechce sa utisit...nechce ani caj ani dudku ani ked ho tisim ja ale vacsinou manzel...sice mu idu asi stolicky ale ja si myslim ze to neni zo bubkov...budi sa nech ide kedykolvek spat ci skor alebo aj ked vydrzi dlhsie hore...ja som uz z toho zufala..nejde o nas ale mne je strasne luto maleho a som znicena z toho ze mu neviem pomoct...skusali sme aj sirup od bolesti aj cajik na dobry spanok aj gelik na zubky a nic...mate niektora tip co by pomohlo??ako mu mam pomoct??

xlucia
5. feb 2013

@kristina39 to je take obdobie. zober ho k sebe do postele

kristina39
autor
5. feb 2013

no ale to sa bojim ze si na to navykne...lebo on zaspava v postielke bez problemov...

cinderelllla
5. feb 2013

nemoze byt hladny?skus mu dat mliecko

hruska82
5. feb 2013

@kristina39 Nemohol sa zlaknut niecoho? ... alebo mozno fakt su to len tie zubky....alebo potrebuje iba pritulit, citit bezpecie. Zimka alebo teplo mu nemoze byt?

kristina39
autor
5. feb 2013

@cinderelllla neviem aj nad tym som rozmyslala ale vzdy ho vecer krmim...on mliecko pit nechce..ani cez den

kristina39
autor
5. feb 2013

@hruska82 nezlakol sa nicoho alebo aspon o tom neviem ...vzdy ked sa zobudi tak ho mm hladka prihovara sa a nic nepomaha...a stym teplom neviem musim kupit teplomer ale mne sa zda teplota optimalna..

nastasja25
5. feb 2013

@kristina39 bohužial,aj u nás sa to už stalo a nie a nie ho utíšiť..ale predchádzala tomu nepekná hádka s manželom ☹

mata24
5. feb 2013

@kristina39 a stáva sa to každý deň? my sme mali tiež takéto obdobie, a prišla som na to že to bolo vždy keď sme niekde boli, kde niečo nové zažil, akokeby to čo zažil v noci takto prežíval. už presne neviem koľko to trvalo, ale samo to prešlo. ja som ho musela vždy zobudiť, trošku pomojkať a bolo dobre.

kristina39
autor
5. feb 2013

@nastasja25 no my ked sa pochytime tak nie pri malom...tak tym to asi nebude...

kristina39
autor
5. feb 2013

@mata24 ano kazdy den ...ja to datujem asi tak od 6 mesiaca ale teraz za posledne 2 tyzdne je to ozaj zle...aj ja dufam ze to aj nas uz skoro prejde...

mata24
5. feb 2013

@kristina39 no to je už ozaj dosť. a neskúšala si sa pýtať dr. či nemá s niečím takým skúsenosti? lebo vyše roka to je fakt už ozaj dlho. nám sa to teraz stane možno raz za dva, tri mesiace, takže to už ani niako neriešim.

stanislava2
5. feb 2013

@kristina39 Ahoj my sme to zažili tuto noc.Synček(14,5m.) sa posadil v postielke o jednej hodine po polnoci a plakal plakal nepomáhalo nič ani z postielky do našej ani mojkanie ani hranie ani nič už sme boli z manželom zufali ak by som mala slabšie nervy asi zošediviem lebo som sa hrozne vylakala už som chcela štartovat auto a ist snim na pohotovost nech mu daju niečo na ukludnenie.Kopal hadzal sa bolo to akoby bol v nejakom tranze.Potom trošku pomohlo čitat knižku manžel mu urobil flašu mliečka čaj ani vodu nechcel ani dudel.Po dvoch hroznych hodinách čo mi už bolo zle od strachu o neho sa na mna prikvačil dva krát si riadne pukol a zaspal na mne.Spava v postielke tam som ho aj položila a do deviatej rána spal ako zarezaný a vstal z usmevom na tvári.Dufam že sa to už nikdy nezopakuje inak je užasny šikovný dobručky poslucha nemáme snim žiadne problemy.Podla mna ho bolelo bruško ked sa tak hrozne metal a kopal. Sem tam zo sna zaplače ale to myslim že sa mu sniva niečo zle.

kristina39
autor
5. feb 2013

@mata24 pondelok idem doktorovi tak uvidim co my povie...ale inak je uplne zdravy...tak ja uz neviem co mu moze byt

nastasja25
6. feb 2013

@kristina39 ja som nepovedala,že tým to bude u vás ,ja som písala ako to bolo u nás..

swojska
7. máj 2014

@kristina39 ahoj ako ste dopadli, mi teraz riesime to iste ☹

barbara088
7. máj 2014

zle sny

kristina39
autor
8. máj 2014

@swojska ahoj..no ono to akosi preslo aj same..este sa sem tam stane ze ked sa v noci zobudi a zacne plakat ale uz to je len zriedka..a asi to boli fakt tie zle sny...