Uspávanie na prsníku bez mlieka

natalyas
11. aug 2013

Ahojte. Nie som si ista, ci patri tato otazka sem, ale nevedela som ju spravne zaradit. Mam 8 mesacnu dcerku. Od 2,5 mesiaca.strajkuje a dojcit sa
chce len pri zaspavani a v noci. Mne sa vsak zacalo odchadzat mlieko a neda sa to uz zachranit. Uzivam aj domperidon v max moznej davke, no nic...mliecko proste odchadza. Dcerka vsak inak ako pri dojceni nevie zaspavat...neviem co mam robit. Ci ju naucit zaspavat samu (co si neviem predstavit ako) alebo ju nechat dudlat prazdne prsia (co mi pride cudne). Prosim poradte. Ja som uplne zufala (z tej straty mlieka) lebo vzdy som chcela dojcit dlhodobo. Uz som moj problem riesila aj s dvoma laktacnymi a proste sme to nevyriesili. Teraz meviem, co s tym uspavanim.
Dakujem

cicamica1980
11. aug 2013
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

skusala si cievku na prsniku?

ja moju tiez neviem, ako uspat. iba v mliekarni a tiez mam malo mlieka - ani laktacna nepomohla. ale kojim s cievkou na prsniku a de facto od narodenia ma mala odo mna asi 30-40% mm, zvysok um. aj kebyze uplne prides o mlieko, tak ak by si ju vecer krmila cievkou na prse, tak by to mohlo fungovat. ak by si jej dala na vecer prazdne prso, podla mna by sa zacala jedovat - ci myslis, ze by jej stacilo ako dudel?

natalyas
autor
11. aug 2013

@cicamica1980 cievkujeme od narodenia..ale uz sa jej to prestava pacit..kolkk ma tvoja mala? lebo vacsie deti vraj uz zvyknu cievku odmietat...moja ju este prijme, ale obcas sa jeduje ked jej ju dam...neviem ako by reagovala na prazdne prso.mozno keby bola najedena, tak by si len tak dudlovala a nevadilo by jej to..

naky
11. aug 2013

toto by aj mna zaujimalo.. mame podobny problem..

egyptanka
11. aug 2013

mne napadlo, ze dat normalne nieco na veceru a potom na prse uspat, ked bude syta tak sa len ududluje, pripadne syta by viac akceptovala cievku na prsniku s nejakou davkou mliecka len na zapitie vecere.
U nas tiez stavkuje s cievkou. Najma vonku ked som tak nadojcit ju je hotova pohroma. Dnes sme to skusali v satke, potom som si lahla s nou do travy na detskom ihrisku a prd vypila, potom si zobrala flasku a pila z nej ako z pohara. Rozmyslam, zeby som kupila ten medela poharik a ztoho davala mlieko.

natalyas
autor
11. aug 2013

@egyptanka ano, aj mna to napadlo, ze dat jej kasicku a potom jej dat aj prazdne prsko..
u nas dojcenie na verejnosti nehrozi🙂 z toho by nic nebolo.. musim byt s nou zavreta v izbe a pekne po leziacky v posteli.. a to sa mi tiez malokedy podari.. vacsinou len dva tri krat potiahne a potom zase strajkuje a odmieta..
ja som ju zacala ucit pit z normalneho pahara.. kupila som obycajny plastovy poharik, taky uzsi.. a skusame z toho..vacsinou je cela mokra, ale robi pokroky.