V čom spia vaše deti?

3. jan 2022

Ahojte žienky prišla som sa poradiť.. dcérka má 10 tyzdnov, od zaciatku spí zavinuta v takej ulitke (Summer infant swaddle me zavinovačka), akože mesiac dozadu mala ešte plus aj klasickú perinku, ale z nej vyrástla tak ostalo len toto. Bojím sa že ešte Mórov reflex neodišiel a budila by sa na ruky, ale už by asi bolo fajn keby vedela spat bez tej ulitky, ze tu len položím a zakryjem. Tiež neviem že či sa už nechce v noci aj pretáčať ale ulitka jej to nedovolí.. aj vy používate ulitky? Ak áno dokedy, alebo myslíte že by už mohla spat bez nej?

ukulela
3. jan 2022

Starsi v ulitke do pol roka. Pekne spal v pohode. Mladsi ulitku netoleroval...

brrrrrciatko
3. jan 2022

Isto nie zakryt.. Moze si na seba stiahnut deku ci perinku. Moj spi v spacom vaku.. Na leto mame iba taky tenucky a na zimu hrubsi.. Neodkope sa a mozem kludne spat

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mirabilis
3. jan 2022

moj bol v zavinovacke ale nebol zviazany len ako keby zabaleny a trochu ho prikrývala (ale nie ako paplon, ale vlastne na nej ležal), od cca 3 mesiacov bol v spacom vaku. On ale nevedel spat zaviazany v zavinovacke, budil sa ako chcel dať von ruky

monika2605
3. jan 2022

Aj nasa spi vo vaku..baby chcela by som kupit na nozky vak zatial.ma len normalny, ale ma rok a mesiac a sa bojim, ze ked stoji v postielke si to pristupi a rozbije usta o postielku..len rozmyslam, bude musiet mat aj ponozky, ked bude mat pyzamo aj s nozickami?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
monika2605
3. jan 2022

@elizabet173 dakujem krasne, sa bojim, ze jej bude zima,lebo mne je furt v noci aj ked mame 300stupnov🤣🙈 ale hadam nie..

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
monika2605
3. jan 2022

@elizabet173 ano, ja sa snazim podobne... vonku sme stale, som ucitelka v MS som vonku s detmi byt zvyknuta v kazdom pocasi... len jo hodnotim podla seba..ja som zimomravec...ale ona je skor po otcovi, preto sa pytam..

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
andreatytler
4. jan 2022

Spaci vak. Mame teply na zimu a tenky na leto ale v horucom lete len v pizame.
Uz ma 2 roky a stale ma taky klasicky vak. Vie sa v tom postavit a dokonca aj chodit 🙂 Dobre je ze v tom nemoze vyliezt z postielky. Ale akurat som uvazovala dokedy tak bude spavat. Toto bola asi najvacsia velkost co som kupila.

jana7638
4. jan 2022

@andreatytler mali spával do 3rokoch vo vaku.da sa kúpiť aj pre staršie deti vak,posielam link https://www.detskespacievaky.sk/

andreatytler
5. jan 2022

@jana7638 Dakujem pekne. Ja som s vakom velmi spokojna, lebo si neviem predstavit ze by spal odkopany alebo aby som ja ho celu noc napravala.

jaskolka
5. jan 2022

Vo vaku v podstate od narodenia, zavinovačku nechcel. Teraz ma taky vak s nožičkami, je to úplne super, aj ráno v ňom ešte beha, kým sa dom ohreje (mame kotol na pevné palivo, takže muz musí ráno zakúriť). V lete v horúčave ale spal iba v body.

svetadielko
5. jan 2022

Moja zaspávala v perinke do roka a pol 😁🤷 kým jej bolo dobre tak som neriešila.

zozo4
5. jan 2022

Naša spávala v zavinovačke..raz na jednom,raz na druhom boku..nebol žiadny problém..keď bola väčšia používali sme vaky aby si mohla voľné kopkat nožičkami..treba skúšať..každé dieťa je iné..

hennyinnsbruck
5. jan 2022

Od narodenia len prikryta dekou ziadna perinka a ulitka

henka123123
5. jan 2022

Moji do cca 5 mesiacov spali v perinke ale ruky mali volne od zaciatku len telo mali tak zavinute a po 5 m uz len tak bez vsetkeho v dupackah nezakryty

kaciatko321
5. jan 2022

Aj moja mala doteraz správala v zavinovačke, teraz ma 5 mesiacov a už ju nechce, tak ju dávam do postieľky iba v bodičku, cestuje po postieľke v noci ale spinká a neplače, lebo keď som ju zavinovala tak posledné dni sa mi pravidelne v noci zobudila a vadilo jej že je stiahnutá, a musela som ju uspavat, tak som ju položila do postieľky rozbalila a zistila že jej je tak dobre tak odvtedy už bez ničoho
A určite nezakryvat môže si stiahnuť niečo na seba ešte nemá taký reflex dat to z tváre dolu

sofia1979
5. jan 2022

Spací vak