Dcérka cikáva do nočníka postojačky

pancuska2
19. apr 2014

Mám 2-ročnú dcérku a chcem sa s vami podeliť o skúsenosť s odplienkovaním. Učím ju na nočník a to tak, že je doma od pása dole vyzlečená. Keď jej treba cikať, pristúpi k nočníku a vyciká sa postojačky. Ak si skúsi na neho sadnúť, nevyciká sa. Má niekto podobnú skúsenosť? Ako postupovať? Samozrejme jej poviem, že nech si sadká a tak ciká, ale ona proste ciká postojačky. Asi je tak zvyknutá z obdobia, keď mala plienky.

saska.t
20. apr 2014

poradit ti neporadim,ale ja som to ako dieta tiez robila a zevraj som aj vzdy trafila presne 😀 dnes uz po stojacky necikam, takze sa to urcite aj u vas spravi-casom 😉 @pancuska2

bianca
20. apr 2014

@pancuska2 pre pana a nieje jej zima?Co to je za napad nechat dieta polonahe?

pancuska2
autor
20. apr 2014

@bianca Nie je jej zima, preco by mala byt? My byvame na juhu a tu uz je teplo. Preto som ju neodplienkovala v zime, ale teraz, na jar. Vy ste ako svoje dieta odplienkovali? Radsej ju necham v tricku, ponozkach a papuckach ako jej davat aj leginky a nechat ju pocikanu a mokru. Teprv potom by jej bola zima.

bianca
20. apr 2014

@pancuska2 urcite nie sposobom ze som ju nechala behat nahu a predtav si ze nebehala ani mokra.Mam totiz par rokov tu na vychode taky spotrebic ze pracka.Ked bola mokra,prezliekla a vyprala som

pancuska2
autor
20. apr 2014

@bianca To mame aj my, predstavte si. A zima jej nie je, preco by aj mala byt? Vdaka za radu, nabuduce si Vase mudre poznamky o pracke mozte odpustit.

jaruska8
20. apr 2014

@pancuska2 To len vymýšľa, to ju prejde. Moja, napr. nechcela kakať do nočníka, kakala len do WC. 😀