Mlieko Nestlé Junior DoRéMi 1+

lenkasalayova
13. jan 2013

Máte skúsenosti s mliečkom Nestlé Junior DoRémi 1+ ?
Môj malý má 13 mesiacov a už mesiac mu dávam toto mliečko. Len v poslednej dobe malému začalo byť z neho akosi zle, vygrcká ho. Vždy spapal max. 200 ml. Aj po prestávke medzi ďalším papaním, po spapaní niečoho iného išlo z neho skoro všetko von aj s mliekom, ktoré jedol pred cca. 3 hodinami. Dnes ráno ani nie po 100 ml už bolo vidno, že pôjde z neho von. Keď sa to už pár dní opakuje vždy iba po tomto mliečku zmením značku pravdepodobne na Hami 3 Junior Optivital. Kravské mlieko podľa odporúčania pediatričky nesmie malý do dvoch rokov takže z tým musím počkať.

boubelka0021
13. jan 2013

Ahoj moj maly ho pije uz 5 ci 6mesiacov a nema ziadne problemy...Ako ked vipije viac ako zvladne, tak pri odgrgnuti z neho vyjde mozno polievkovy lyzica mlieka, aj to sem tam ale tak ako pises ty negrca..

lenkasalayova
autor
13. jan 2013

@boubelka0021 Kazde babo je ine. To co jednemu babu sadne druhemu nemusi. Pokial viem, tak toto mlieko je od jedneho roka. Zrejme mu nesadlo. Ked vidim, ze mu to mlieko nerobi dobre tak radsej prejdem na ine.
Teraz som citala na internete clanok, zevraj su to nie moc dobre mlieka. Ze nepresli vo velmi vela testoch.

boubelka0021
13. jan 2013

@lenkasalayova Malemu chuti koli vanilkovej prichuti....Neviem necitala som recenzie na to mlieko....jaj sorry ja som napisala uplne ine cislo..Pisala som este niekomu...Mlieko pijeme 3mesiace.... :D :D :D

lenkasalayova
autor
13. jan 2013

@boubelka0021 To je v poriadku. Bolo mi sice divne, ze si pisala 6 mesiacov a toto mliecko je az od jednoho roku ale napadlo ma, ze si sa iba pomylila.

boubelka0021
13. jan 2013

@lenkasalayova a co si sa docitala o tom mlieku....

lenkasalayova
autor
14. jan 2013

@boubelka0021 Vlastne len to, ze kvalita nepresla v roznych testoch v porovnani z inymi znackami. Docitala som sa, ze obsahuju zlozky skodlive pre dieta. Toto mliecko ma sice obrovsku reklamu ale to je tak vsetko. Vela produktov z velkou reklamnou kampanou nie su take ako clovek ocakava. Platime hlavne za znacku, kvalita vyrobku ide tak stranou.