Preplácanie mlieka Nutrilon

vladkabalazova
3. nov 2021

Dobrý večer baby chcem vás poprosiť o radu kde si mám ísť vybaviť preplácanie mlieka Nutrilon ?A ako to budú preplácať?či len budú lacnejšie?vopred dakujem

juditaaaa
3. nov 2021

@vladkabalazova mi sme to robili tak, že som odniesla doktorke papier o tom, že som alergička. A tak už ona môže predpísať na recept Nutrilon. Takto je o polovicu lacnejšie.

vladkabalazova
autor
5. nov 2021
diusqa761
5. nov 2021

@vladkabalazova ja som to mala u dcéry tak , že sme museli čakať do jej pol roka (skôr to vraj predpísať nemôžu) a poslala nás obvodná na detské gastro aby jej potvrdili reflux. my sme mali ten proti refluxu. Mali sme ho potom o polovicu lacnejšie.

vladkabalazova
autor
5. nov 2021

@diusqa761 no skúsim sa popýtať doktorky

diusqa761
5. nov 2021

@vladkabalazova a inak nám preplácali polovicu ceny ale len 4 krabice mlieka za mesiac . Preplácali nám polovicu len do 1.roka (takže na pol roka)

diusqa761
5. nov 2021

@vladkabalazova skús možno budeš mať viacej šťastia. Ono ide to veľa do peňazí. U nás to bolo o nervy to vybaviť

danielle799
5. nov 2021

@vladkabalazova Pokiaľ budete mat rp od lekára, tak poisťovňa vám preplati väčšiu časť, doplatok tam vyjde asi okolo 2€. Do 10.mesiaca.

mirka17
5. nov 2021

@vladkabalazova tak ja som teda nič nevybavovala, som prekvapená čo tu píšu mamičky. Ja som bola v poradni s mojimi dvojičkami, a hovorím doktorke že som dcére vymenila nutrilon za Bebu profutura, lebo z nutrilonu sa nevedela vykakať a plače, a ona mi povedala že to vie predpísať, Tak mi každý mesiac predpíše 5 krabíc beba, a v lekárni za tých 5 krabíc platím okolo 5 eur za všetko. Takže jedna krabica ma vyjde asi 1 euro, žiadne papiere od špecialistov som nedokladovala. Ešte sa ma pýtala či mi má predpísať aj nutrilon HA pre druhú dcéru, a ja blbá že nie, že ona pije normálny nutrilon. Takže závisí od doktora.