Sunar HA1

aja248
3. nov 2013

Ahojte maminy. Prosím Vás o radu. Mám doma 10 týždňovú dcérku, ktorá je od narodenia na umelom mliečku, pretože ja zo zdravotných dôvodov nemôžem kojiť. V pôrodnici mi dali domov 30 kusov vzoriek Sunár HA1 a keď sme išli prvý krát na poradňu, tak lekárka nám tiež predpísala toto mlieko. Lenže dcéra nie je alergická ani my s manželom. Vravela som jej to, ale vraj to je najkvalitnejšie mlieko a neublíži jej. Máte s tým niektorá skúsenosť? Lebo teraz posledný týždeň mi malá po jedení plače, máva zelenú riedku stolicu (čo je vraj normálne pri HA-čkových mliekach), ale ja už som zúfalá. Poraďte mi čo mám robiť, prosím.

drobcek26l
3. nov 2013

@aja248 My sme tiež pili taký Sunar a veľmi nám pomohlo keď sme zmenili mliečko a stačilo prejsť iba na Sunar Nutradefense HA1, je tiež na predpis. Nemusíš hneď meniť značku mlieka aby to nebola taká veľká umena. Skús, možno pomôže

aja248
autor
3. nov 2013

drobcek26l tak bude stačiť, keď prejdeme na obyčajný sunár? Lebo ja som skúšala aj Nutrilon, ale ten jej nerobil dobre. Určite už nechcem tento Sunar HA1, nerobí jej dobre.