Zase zmena mliečka. Poradíte?

erika03121991
15. sep 2015

Ahojte maminky, prosim Vás poradte...:( Malu som kojila 8. týždňov, zo zdravotných dovodou som musela prestat..týžden som jej dávala Bebu 1 ale bola po nej furt hladna tak som presla na sunar ktory pila 3. týždne..lenze mala koliku tak som sa snazila vypatrat nejake mliecko na koliku..(kedze mi doktorka poradit nevedela a predpisat mi nechcela antikolikove mlieko) konecne som nasla Nutrilon1 AntiColics..perfektne jej zaberalo pila ho vyse mesiaca, bola som cela happy ze mam spokojne babatko az som nakoniec to mlieko v lekarni viac nezohnala lebo vznikol vo vyrobe poziar a vyroba mala zacat az teraz v septembri..nemali ziadne mlieka ani HA ziadne..a ked mali tak len po jednom max. dvoch balniach :( takze ine mi nezostavalo len zo strachom prejst na ine mlieko Nutrilon1 Pronutra Good Sleep :( mala ho pila 3 tyzdne a uz ani ten nemozem zohnat :( co mam robit? ine mi nezostava len jej zase zmenit mlieko !! :( už som z toho hotova !! bojim sa ci jej nejako nedajbože neuškodim :( mam doma este dve baleenia Sunaru 1..neviem ci jej mozem zase to nasadit naspat kedze ho uz pila..ziadne mliecko jej naštastie nerobi problem ..Hladnu ju nenecham :( co vy na to? mate podobnu skusenost? Budem vdačna za každu radu

evittam
15. sep 2015

@erika03121991 No a na nete si neskúšala kúpiť? Vyjde to aj o niečo lacnejšie a môžeš kúpiť balení koľko chceš.....Skús feedo, mall... 😉

sardinka333
15. sep 2015

Davaj si to posielat cez internet, vyjde ta to lacnejšie. Ja som nakupovala cez pilulku. sk Takuto skusenost nemam lebo si nakupim cez net alebo tu je obchodov na mraky takže nemam problém zohnat to čo potrebujem. Menit mlieko kazdu chvilu vraj nie je idealne - kedže ako pišeš jej žiadne nerobí problém tak jej ten Sunar daj aj tak asi nemáš inu možnosť a nemyslím si ze jej to uškodí.

lubi40
15. sep 2015

ja som davala babylove z Dm-je lacne a dobre, zlozenie je podobne nutrilonu, ale cena je 1/3. Maly nikdy nemal koliky. A myslim si, ze zmena mlieka neuskodi, ved keby si kojila, tak tiez nemas mlieko konstantneho zlozenia.

maja2039
15. sep 2015

Nasa pila Bebu HA do roka a bola spokojna potom pokracovacie Bebu 🙂 do 3 a pol roka 🙂

seahorse27
15. sep 2015

Ja som malému zo zaciatku davala Bebu comfort 2, ale my sme na nu prechadzali az v 7. mesiaci z materského mlieka a bola super, hned mu prestali aj zapchy, ktore maval strasne po zavedeni príkrmov. Asi po mesiaci sme presli na klasicku bebu (tiez sme tu comfort raz nezohnali) a aj tu znasa velmi dobre...

pemizb
15. sep 2015

Neboj, neuskodis jej vymenou mlieka. Moje deti boli nedonosene a mlieko sme menili.....ajaja...kolkokrat. Aj lekarka nam na to nic nehovorila. My sme skusali od nutrilonu, cez sunar, babylove aj francuzske...a nakoniec sme skoncili pri bebe. Kludne zmen.

tina2014konik
15. sep 2015

ahoj, kldune zmen mlieko alebo s avrat k povodnemu. traviaci system dietata sa vyvja do 5 roka zivota. mys sme mali koliky 4 mesiace azabralo az France lait, po tom v priebehu 24 hodin koliky skoncili. A zistili sme, ze to sposobvala latka GS/FOS .. tzv probiotikum co je v mliecku. Ak by mala malicka zachu alebo bola hladny.. kludne mlieka aj striedaj,. my mse striedali sunar a fance lait... ke bola vacsia.

filipka3
25. nov 2015
Používateľ filipka3 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od filipka3.

My sme menili mlieko 3x. Ale z dôvodu, že nám nesadlo a mali sme koliky. Hľadali sme ale nakoniec nám zabrali až kvapky Coliprev, ktoré som pridávala do UM až do konca 5 mesiaca. Potom sme už boli OK aj s mliekom aj bez kolík.