mollyb
Používateľ mollyb je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mollyb.
mollyb
24. apr 2016

sestra si pochvaluje detske kralovstvo a mala sa tiez nestazuje 🙂

mollyb
24. mar 2016

Aha, tak to som nevedela. Tak potom uz len naozaj zalezi na financnych moznostiach rodica. V dnesnej dobe sa uz za kvalitu plati a plati to aj pri tomto.

mollyb
23. mar 2016

No to ano ale da sa ziskat nejaky statny prispevok a potom nedoplacas az tak vela, ale neviem skusenost s tym priamo nemam, pisu to len na ich strankach tu http://detskekralovstvo.sk/cennik/d-1004

mollyb
22. mar 2016

Ja co viem, tak skolka detske kralovstvo v ruzinove berie aj priebezne, sestra tam davala malu uprostred roka a nebol problem, skus sa opytat tam. Je s tym naozaj problem, viem ze obehala ich par osobne, niekam volala a nezobrali ju nikam, niekde ani ked chcela od septembra. Az nakoniec sa nastastie podarilo.

mollyb
autor
21. feb 2016

Ahojte ženy, dala som si záväzok začať sa viac hýbať, no zatiaľ mi to moc nejde 😀 Potrebujem nájsť nejakú aktivitu, ktorá ma bude baviť a nebudem ju musieť robiť z donútenia - beh neprichádza do úvahy, to som skúšala a keď som mala ísť behať druhýkrát sa mi to znechutilo 😀 Našli ste aj vy nejakú svoju aktivitu, ktorá je pre vás ako stvorená a nemusíte sa k nej premáhať?

mollyb
autor
30. dec 2015

@cobisko ano to je mňamka, vajíčka mám rada aj na večeru do šalátov 🙂

mollyb
autor
30. dec 2015

@libka1 Aspon ze nie som sama teda, keby uz ani vlocky nie su vhodne, neviem co by som jedla 😀
@monika2_9 dakujem, cornflakesy mam rada, pozriem aj to.

mollyb
autor
29. dec 2015

Jee dakujem baby za tolko reakcii 🙂
@katarinamarkova kamarat co sa tomu venuje profesionalne mi ich odporucil na ranajky, hovoril, ze sacharidy na ranajky potrebujem, ak si dam len ovocie tak som hned za hodinu hladna
@sandra551 avokado som zatial neskusala, pocuvam o nom v poslednej dobe stale, tak musim skusit, dakujem za tipy 🙂
@monika2_9 ta zmes vyzera dobre, nieco take som hladala 🙂 haha zo Ziliny bohuzial nie som, ale ak budem mat cestu okolo tak sa zastavim :D Manzel vsak chodi pracovne casto do Ceska, tak mozno mi to tam bude vediet vyzdvihnut, aby som nemusela platit postovne.
@tana85 dakujem za tip 🙂

mollyb
autor
15. dec 2015

Ahojte zeny, snazim sa schudnut (ja viem takto pred Vianocami dost blby napad 😀) len mam problem so zostavenim jedalnicka. Boli mi odporucene ovsene vlocky, no tie mi uz lezu hore krkom, tak skusam ine varianty. Neviete kde kupit nejaky zdravy mix, nieco ako mussli len bez cukru? Pripadne nieco ine? Druhy problem je vecera, stale dokola mam len maso a zeleninu a to tiez nie je nic moc. 😀 Dakujem za odpoved.