tamaram283
Používateľ tamaram283 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tamaram283.
tamaram283
autor
25. feb 2016

baby! mydlo je super ani mi nevysusuje tak plet. dakujem vam!

V diskusii: Akné po pôrode
tamaram283
15. feb 2016

ja som prikrmovala kravskym mliekom od 9. mesiaca ale tiez cerstvym. zo zaciatku som ho prevarala a po asi 2 mes nie a vsetko v pohode🙂 dokonca kamoska zacala uz okolo 6. mesiaca a tiez vsetko ok..

tamaram283
15. feb 2016

moja mama zvykla tiez stale pokaslievat uci uz vyse 20 rokou, tak hlas potrebuje denne. uz aj otec bol z toho nervozny a nejako sa dostala k wobenzymu. a ustupilo to, vyskusaj su to enzymy a aj mne po porode to pomohlo sa rychlejsie zahojit.

tamaram283
autor
9. feb 2016

super, dakujem ti skusim tu zinkovu mast aj mydlo. 5 rokov? :( no snad mi to aspon trosicku pomoze lebo som naozaj zufala uz a lieky velmi do seba tlacit nechcem, nikdy som nebola ich zastanca..

V diskusii: Akné po pôrode
tamaram283
8. feb 2016

mna tiez dlho zasival aj mi slzy potiekli, hojila som sa dlhsie bola som nevrla dost, sex ani pomysliet. moja mama mi kupila wobenzym to je dobre po operaciach, ze sa richlejsie zotavis a tak. pomohlo, slo to rychlejsie a po mesiaci a tyzdni sme to s manzelom skusili a vsetko slo ako pomasle🙂 mama mi vravela pred porodom ze ona sa zotavila velmi richlo, som si myslela ze to bude ako s menopauzou, ze ako je to u mamy tak cca to bude aj u dcery a nic.. tak neviem.

tamaram283
autor
8. feb 2016

Baby caute. Chcem sa spytatt. Nema niektoraz vas problem s akne po porode? Ja som v puberte mala akné dost potom to prestalo, ale pred 2ma rokmi som porodila a robia sa mi az také vredy niekedy. Bola som aj u kozného, predpisal mi cosi, uzivam to a aj to trochu zabralo ale ostavaju mi jazvy a idem sa zblaaznit 😒 nemate nieco odskusane na jazvy co zabera? nechcem velmi testovat, skor by som na nieco overene stavila kludne aj drahsie alebo nejaky domaci recept starych mam?? citala som, ze vyvarena petrzlenova vnat pomaha nato, nemate skusenost? dakujem🙂

V diskusii: Akné po pôrode
tamaram283
5. feb 2016

mne vybrali mandle pred 3mi rokmi v bb v roosveltke a robili to v celkovej anesteze, lekar bol super len mi to potom dost opuchlo. maleho som dala k mame na tyzden ze sa dam dokopy. zo skolki nosil nejake virozy a ja som stale chora bola. kamoska mi dala vtedy wobenzym a opuch zmizol a citila som sa lepsie. mandle dajte vybrat ak vas trapia, nestoji to zato..uz nebyvam chora a vsetci sme viac spoko doma.

tamaram283
29. nov 2015

Ahoj ja som skúšala tento recept, tiež panenka, tiež slivky + hríbiky, perfektne sa to podarilo. Dala som aj ten hovädzí bujón podravka ako píšu, doma to malo veľký úspech, tak nech sa zadarí a dobre si pochutnáte!

tamaram283
29. nov 2015

Čavte, ja som dnes robila námornícke mäsko (to asi poznáte, s hovädzinky) väčšinou sa to robieva s tarhoňou ale dnes som dala že mrte inováciu, chcela som vyskúšať kuskus a čuduj sa svete, inovácia zožala úspech🙂 Inak skúšala som od podravky ten nový hovädzí bujónik, lebo to je večný problém dochutiť tie omáčky pre mňa. Vyšlo to super, odporúčam. A hovädzinka je dobrá na kĺby 🙂.

tamaram283
25. nov 2015

Na hlasivky skúste Kalciový sirup (my používame s vanilkovou príchuťou). Po antibiotikách môžem odporučiť probiotické kvapky BioLac, ktoré sú na posilnenie imunity aj pomáhajú s obnovou črevnej mikroflóry, ktorá je po častom užívaní antibiotík veľmi zlá. Píšete, že váš syn berie antibiotiká pomerne často - možno, že aj z prílišného užívania má už tak slabučkú imunitu.

tamaram283
23. nov 2015

Coliprev sú najlepšie - môžem odporučiť. Používali sme ich od začiatku koliky a po bolesti bruška či plači už nebolo ani stopy 🙂

tamaram283
16. nov 2015

My sme tiež dlhodobo bojovali s hnačkami a slabou imunitou. Po rôznych testoch nám odporučili kvapky BioLac baby drops, pre dojčatá. Začali sme ich brať keď mala malá 8 mesiacov. Malej sa upravili "črevné potiaže" takže sme boli radi. Čítam, že vela príspevkou spomína aj alergiu na BKM - tieto kvapky neobsahujú laktózu ani lepok. Hľadali sme dlho a som rada, že sme našli čo nám pomohlo 🙂

tamaram283
autor
30. okt 2015

super ďakujem vám vyskúšam všetko! Musím povedať, meluela, ten vývar je dobrý nápad, práve včera bola u nás švagriná a ona je vegetariánka tak som ten kuskus zaliala klasikou - zeleninkovým bujónom podravka a hotofka dochutené bolo velice rýchlo!:D zjedlo sa všetko, neni o čom ....ale naozaj ďakujem, baby, poskúšam čo píšete🙂

tamaram283
autor
30. okt 2015

Rada by som občas obohatila rodinný jedálniček, niekedy už naozaj neviem čo uvariť 🙂 Baby - gazdinky - ako dochucujete kuskus a pšeno? Čo z nich varíte? Mne sa kuskus pozdáva ako príloha ale neviem ho dobre dochutiť... ďakujem vopred za rady a tipy! 🙂

tamaram283
27. okt 2015

Ak má dcérka zvýšenú teplou a častejšie kaká - môže to byť samozrejme spojené aj so zúbkami. Môžem odporučiť probiotikum BioLac, ktoré som mojej malej dávala pri nadúvaní aj hnačke.

tamaram283
22. okt 2015

Sirup SymbioLac - moja overená istota. Obsahuje šťavu zo sliviek a fíg. Ak teba dávam ho malej, stačí jedna lyžička denne a návšteva toalety je istá.

tamaram283
21. okt 2015

My sme na koliku tiež skúšali všetko možné - a najviac nám pomohli kvapky Coliprev.

tamaram283
30. sep 2015

A ako často kaká? Lebo ked sa len tvári a stále nič - tlačí a pučí naprázdno možno by mohla mať aj kŕče? Moja malá zvykla mať kŕče - tiež bola kojená aj na UM prikromovaná a nadúvalo ju a z toho bola nepokojná. Potom nám odporučili kvapky Coliprev na strávenie laktózy a prestalo to. Možno že to má aj z toho.

tamaram283
26. sep 2015

ahoj @tanika, operaciu som odkladala roky, problemy s nosom som mala od detstva, nevedela som, aky je to pocit dychat volne oboma dierkami. Ked videl primar moju prepazku, ktora bola uplne vybocena do prava, tak povedal, ze nemam na vyber a operaciu mi pomoze. Tiez som sa bala operacie, narkozy a dlheho zotavovania, ale vsetko dopadlo viac nez dobre. Primar ma zoperoval dobre, na stole som bola vraj dlhsie ako bezne, lebo mi rovno spravili aj turbinoplatiku - teda nosne musle. Prva noc bola zla, bolelo to a vobec som nespala, nebudem klamat, ale ked mi vybrali tamponadu - bol to neprijemny pocit, akoby mi vytahovali mozog, tak bolo uz vsetko ok. Vśetko sa dalo vydrzat. Je potrebne iba prekonat strach. Pred operaciou a aj pocas zotavovania som brala wobezym. Ten mi myslim tiez pomohol dat sa skoro dokopy. Ak ti lekari odporucia operaciu, neodkladaj ju, ver mi, bude sa to iba zhorsovat. Drz sa a vela sil, aby si prekonala strach

tamaram283
23. sep 2015

My sme boli tiež na UM a dlho sme riešili nespokojnosť, plač (resp. neutíchajúci rev). až potom nám pediatrička povedala, že máme intoleranciu laktózy. Takže sme kompletne menili UM (niekoľkokrát) kým sme našli také čo nám vyhovuje. Lebo aj keď máš bezalktózové nemusí sadnúť na prvýkrát. Bolo to náročné. Potom nám odporučili pridávať do UM aj kvapky Coliprev - na koliku ktoré sú aj proti kŕčom, bolesti bruška atd. Bolo lepšie a po čase to prešlo úplne 🙂

tamaram283
19. sep 2015

ahoj @tanika, ja som bola turbinoplastike a septoplastike pred 4 rokmi. Operaciu mi robili v poprade a neviem si ju vynachvalit. Prvá noc po bola naozaj zla, velmi to bolelo, ale akonahle mi po 24 hod. vybrali z nosnych dierok bandaze, hned to bolo ovela lepsie. Pred operaciou som zacala brat wobenzym a aj vdaka nemu sa mi rychlejsie zahojili rany v nose. Dva týzdne som musela byt mimo prace na PN-ke, aby som neochorela, bolo by to nebezpecne, nemohla som fúkať nos. Pocas 2 tyzdnov, co som bola doma, som si velmi oddychla. Teraz vdaka operacii nebyvam chora, konecne mam priechodne obe nosne dierky a nestekaju mi hlieny do hrdla.

tamaram283
16. sep 2015

Pri problémoch s nadúvaním som ja mojej malej dávala pred kojením pár kvapiek Coliprev kvapiek (na lyžičke priamo do úst). Pomohlo nám to s trávením a aj s kakaním. Tiež sa najprv pučila, tlačila a nič... ale potom to prešlo.

tamaram283
28. jún 2015

Nam na zapchu odporucili robit masírovanie bruška - tzv. babymasáže a davat viac tekutin (staci aj obyčajná voda). Niekedy sme pouzili aj rektalnu rurku ta vsak zapchu neriesi. Casto nas aj nafukovalo a mali sme vetriky - na tie sme zas pouzivali kvapky coliprev ktore som pridavala do flasky.

tamaram283
26. jún 2015

Vyborne omacky? My sme doma hotovi maniaci na cestoviny a omacky. Nasa najoblubenejsia je paradajkova. Pripravujem ju z cerstvych paradajok, susenych paradajok, pridam pasirovane paradajky podravka, tie som nedavno objavila a velmi nam chutia, olivy, kukuricu, petrzlen, cesnak, korenie a paprriku, niekedy pridame aj kuracie maso a je z toho skvela papanica.

tamaram283
22. jún 2015

Coliprev kvapky, masirovanie bruška a nájdenie správnej polohy pri krmeni.