Čo netradičné je možné vidieť v Londýne?

18. feb 2023

Máme naplánovaný výlet do Londýna, no vyzerá to tak, že máme ešte nejaký nevyplneny čas. Čo zaujímavé a nie veľmi známe sa v ňom dá vidieť?

simsalabim
18. feb 2023

Moj manzel bol nadseny tymto https://dennissevershouse.co.uk/

Ale urcite zavisi od toho, ake mate zaujmy a vek.

onedaynick
18. feb 2023

ist na muzikal vo West End, zapad slnka v Sky Garden - zadarmo, prejst peso pod Temzou Greenwich foot tunnel, jest jedlo z celeho sveta v Borough Market, pozriet Brixton street art, pozicat si lod v Little Venice.. Tooolko veci, ale my nevieme, kolko mas rokov a co ta bavi, cize google to isti.

autor
18. feb 2023

@simsalabim máme 22-23, záujmy rôzne, a jasné máme niečo nájdete, ale chcem hlavne niečo také "netradičné" s čím ste boli spokojní

xux
18. feb 2023

The London Dungeon, za mna to je nieco co urcite netreba vynechat

katkaseiner
18. feb 2023

@xux k tomu treba rozumieť anglický...tiež sme boli...za mňa skôr National history múzeum a ďalšie múzea...sú tuším 3 hneď vedľa seba. Zadarmo ale fakt kvalitné..ale teda v Londýne je múzei fakt veľa...
Mojím sa páčilo kŕmiť veveričky v parku...

sandyan
18. feb 2023

@xux suhlasim😁

slavomira236
18. feb 2023

Ja milujem londynsku zoo ale nevie ci je to pre vas a este thorpe park

miadi
19. feb 2023

Ked som zila v London najviac sa mi pacil Camden town 😄je to taka ina štvrt Amy Winehouse ho milovala. Byvali tam hippie pankači atd na kazdom kroku tattoo studio je tam aj market . Na kanali parkuju narrow boats . Kusok odtial je zoo. Ale ta sa mi az tak nepaci viedenska sa mi pacila viac .

simsalabim
19. feb 2023

Aj Greenwich stoji za navstevu a my nikdy nevynechame Kew Gardens, to je nasa srdcovka. Prehliadka Londyna po stopach Harry Pottera alebo jacka Rozparovaca... Vsetky muzea a galerie, co su zadarmo su fajn - to si treba uz podla zaujmu vybrat. Tazko sa radi, ked o svojich zaujmoch nepovies nic.