Ako sa zbaviť urieknutia/prekliatia?

3. jan 2024

Ahojte, nechcem tu rozvíriť nejakú búrlivú tému chápem že nie každý verí na urieknutie alebo prekliatie. Ale je tu prosím niekto kto vie poradiť ako sa zbaviť urieknutia alebo prekliatia?

dzescebuly
3. jan 2024

Ja neverím ale skús vyhľadať kňaza/exorcistu v prípade prekliatia

sandra49
3. jan 2024

Pridaj sa tu do skupiny medzi nebom a zemou. Na urieknutie sú presne postupy. Baby určite budú vedieť. Robí sa niečo so zapalkami ale neviem presne a maličkým deťom sa kedysi robievalo z očí s ocikanou plienkou 😁 ale myslím ze uz to išlo na vyšší level a z očí sa robí iným spôsobom. A nenechaj sa odradiť. Sú to energie a tie jednoducho sú, aj budu, ale treba ich spravne odklonit. Určite by mohlo vydymit obydlie bielou šalviou.

sandra49
3. jan 2024

Sú tu staré diskusie. Kúp si čaj čistec. Trocha vypiť a potom si opláchnite tvar aj očí od stredu smerom von. Baby v inej diskusii píšu ze to pomohlo hneď. Myslím ze zoženieš v lekárni.

autor
3. jan 2024

Čistec máme aj doma v tom sme kupali deti vždy. Skúsiť to môžem ale skor by som potrebovala asi niečo silnejšie na úmyselné prekliatie

sandra49
3. jan 2024

Pridaj sa do tej skupiny a baby ta tam určite budú vedieť navigovat. Držím palce.

regsy
3. jan 2024

A ako si na to prišla, že si urieknutá alebo prekliata?

h2
3. jan 2024

To už dávno viem, tuto z koníka! Treba si pretrieť oči, alebo ešte lepšie celú tvár ocikanou plienkou! 🤪

roja01
4. jan 2024

Najsilnejsia energia je laska (nie len vztahova, ale vseobecna - t.j. duchovna, k ludom, k prirode, k zivotu, a pod.), vraj u koho prevlada laska nad vlastnym egom, ten je chraneny proti cudzim negativnym vplyvom.

julka828
4. jan 2024

Odkial si ?