Ako skončí štrajk lekárov?

labaga
11. nov 2011

ostava 19 dní do casu ked lekarom uplynie výp.lehota. dotkne sa to aj detských nemocníc dfnsp ba hlavne, ako to skoncí??

labaga
autor
11. nov 2011

🙂

popelka
11. nov 2011

nie nesuhlasim s tym,,,myslim,ze zarabaju dost na to aby sa mohli venovat ludom,,,,,,,

titkovamiriam
11. nov 2011

nepodporujem 😠 😠 😠 😠 😠 poznam nemocnice kde vobec nemaju problem s lekarmi-Bratislava-milosrdný bratia,zeleznicna,koch-tam nestrajkuje nik

dada1212
11. nov 2011

ja nikomu nič nezávidím, ale ma strašne štve ked rozprávajú aký sú chudáci a pritom nepoznám ani jedného čo by si žil zle . ako ja uznávam že je to veľmi náročná a zodpovedná práca, ale nechápem prečo sa hrajú na chudákov.
by ma len zaujímalo, že čo chcú robiť dalej, ked nechcú robiť tu, lebo česť výnimkám, ale väčšina z nich by sa s takým prístupom ako majú k ľudom a s takou nízkou odbornosťou ťažko uživila v zahraničí.

titkovamiriam
11. nov 2011

tak povodnaý nazov bol o podpore a teraz ako skončí-pekne odveci premenované 😠 😠 😠 😠
a čo som Sibila ako skončí?

viera27
11. nov 2011

netreba si mylit lekarov z nemocnic s lekarmi v sukromnych ambulanciach. Poznam osobne lekarov - anesteziologov napr., ktori okrem svojej prace robili este dalsiu navyse, aby uzivili rodinu. Samozrejme ze uz su v zahranici. Trufnem si povedat, ze nik z nas nezaziva taky stres v praci, ako napriklad lekar na prijme a pohotovosti v nemocnici. Minulu zimu som sa posmykla, utekala do nemocnice na prijem. Sora cakajucich ludi sa tahala az vonku, stale privazali novych (lad je svina) a v ambulancii 1 lekar a jedna sestra. Poviem ti nemenila by som s nimi ani na minutu.
Ked robis na oddeleni, kde sa musis neustale rozhodovat a jedine tvoje chybne rozhodnutie moze mat fatalne nasledky. No, skus sa nad tym zamysliet. Lekarov je malo, tahaju castokrat aj niekolko sluzieb za sebou. Jasne ze je vacsia chybovost potom u nich. Maju po narocnom studiu a zarabaju o dost menej ako napriklad ja, co nemam ani VS. Vacsina potom voli sukromnu sferu, alebo zahranicie. Zostavaju v nemocniciach len tri skupiny lekarov - ti co su slabi , ti co maju pracu ako poslanie a zahranicni lekari z chudobnych statov.
Netreba im dvihat plat, ale co tak lekarom v nemocniciach odpustit odvody, alebo ich znizit?