Aký darček k objednávke vás vždy poteší?

mancicimancici
13. nov 2022

Aký darček k objednávke vás vždy poteší. Chcela by som niečo prihodiť, len rozmýsľam a nič ma nenapadá 🙂

mancicimancici
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lamonita
13. nov 2022

Taky co využijem. Ale záleží ci sa pýtaš na oficiálny profi eshop alebo na tunajsi bazar. Neznášam keď mi nejaká maminka pribali haraburdu napr tričko s krátkym rukávom keď je november ze?🤣 co sa týka eshopu tak napr zlavovy kupón, alebo niečo praktické

mancicimancici
autor
13. nov 2022

@lamonita pýtam sa na bazár na MK 🙂

pinkgirl
13. nov 2022

Cukrík, vzorka krému trebárs na ruky. Zľavové kupóny posúvam osobne ďalej.

lamonita
14. nov 2022

Mňa potešili pančušky pre malu. Ale boli v super stave. Takže poteší vec len v top stave ktorú sa ti nedarí predat a chceš ju posunut..

podobova15
14. nov 2022

Ked predavam nieco pre dieta pribalim napriklad nieco rovnakej velkosti. Ale mna naprikald potesi ano to co vyuzijem, kozmetika nejaka vzorka a podobne, potraviny vyslovenie nie cukriky a podbne.

ivangeline
14. nov 2022

Nieco co sa hodi k nakupu.

elia9
14. nov 2022

Tiež sa snažím vymyslieť vždy niečo, čo sa hodí k nákupu..🙂ak si niekto u mňa objedná napríklad tričko, tak ak sa dá, pribalím ešte jedno fakt pekné tričko rovnakej veľkosti..a teda neposielam oblečenie, ktorého sa chcem zbaviť, ale skôr niečo také, čo si myslím, že by fakt urobilo radosť..

bloger
14. nov 2022

Mňa poteší napríklad podakovanie za nákup.

guiseppinka
14. nov 2022

Mna nic. Co nepotrebujem, nechcem...

malacibulka
15. nov 2022

cajik

basska_b
15. nov 2022

Mna potesi asi cokolvek, lebo to necakam 😄 na bazare MK som dostala omalovanky, lizatko, cajik. Oblecko navyse az tak nepotesilo, sama mam toho vela. Raz aj daky cumlik, to som pochybovala o jwho sterilite, bol akysi zlty, i ked v obale. Super je, ked si mamina pozrie, ake stare mam deti a podla toho pribali...

camelie12
12. máj 2024

Ja ku každému nákupu priložím malý lístok, rukou napísaný (poďakovanie za nákup) a pribalím ešte 1 čaj sáčkový 😉 Alebo bio ovocnú tyčinku pre deti z Dmky alebo Lidla.

Niektoré kupujúce sa síce ani neozvú, nedajú spätnú väzbu (čo ma mrzí), ale veľa z nich sa poteší a poďakujú mi ❤️
O to mi hlavne ide, o tú radosť 🥰

zuzanka.zuzu
12. máj 2024

@camelie12 za mňa ako kupujúcu - čajík vypi ty 😉 ja by som rovno hodila do koša a to je škoda. to isté tyčinky. kedysi som to odkladala že však aj ja niekomu posuniem a aspoň nemusím kupovať 🙈 ale nie, sú to len odpadky a zavadzajú. odvtedy rovno šup do smetí. takže za mňa žiadna radosť a tiež sa tým cajikom alebo vysypanym cukrikom neteším 🙈 taká škoda, pre mňa odpad, vy by ste ich spapali.

beronsche
12. máj 2024

@mancicimancici rukou napísané poďakovanie. Inak nič.
Žiadne cukríky, cajiky ani ďalšie -iky by ma nepotešili, zrejme, ak aby to to nebolo v originálnom obale, by som to aj vyhodila.
Čo sa týka nekonzumovatelnych veci, zvyčajne je to niečo, čo ani nepotrebujem a akurát mám "starosť", co s tym..

camelie12
13. máj 2024

@zuzanka.zuzu, myslim, ze je to dost individualne. Ja mam zatial pozitivne skusenosti.

Vacsina kupujucich (zien/mam) sa caju potesila, sa ho idu hned vyskusat. Aj ovocne bio tycinky mali vzdy uspech u deti - ze sa rychlo zjedli.
A mimochodom, kazdy caj je baleny hygienicky jednotlivo v sacku. Ak to niekto vyhodi, to ma mrzi. Lebo caj sa snad pije v kazdej domacnosti, si myslim. A su to kvalitnejsie caje, nie tie najlacnejsie slabe Popradske. Tak podla mna je to fajn darcek, ale urcite nie pre kazdeho.
Tiez si stale myslim, ze to odpadky nie su.

Ale kazdy ma pravo na nazor. Aj vy, aj ja.