CCC - reklamácie

le9861
3. dec 2021

Ahojte,

Aké máte skúsenosti s reklamáciou topánok v ccc e-shope cez postu? Stalo sa, že by ju neschválili ? Ak áno, ako to bolo s vrátením obuvi ? Na stránke im totiž píše, že ak ju schvália tak Vám preplatia poštovné, neodpisali ale čo ak ju neschvália.

Ďakujem!

22abigail22
3. dec 2021

@le9861
Ja som cez leto reklamoval 2 topánky. Jedni mi nesadli (boli veľké) a druhé sa rozpadli cca po týždni. Vyplnila som formulár (čo majú na stránke), poslala poštou (na moje náklady). Reklamáciu uznali. Cely proces to trvalo cca 2 týždne.
Avšak si pamätám, že som kupovala vtedy keď mali poštovné zadarmo.

le9861
autor
3. dec 2021

@22abigail22 ďakujem! Ja ich mam cca rok, sú kožené (lasocki) z takých akoby steniniek a sú lakované. Tie štetinky sa ale začali od seba oddeľovať a hneď ako trosku pokropi, tak mám celé nohy mokré. Bála som sa posielať postou, lebo som nevedela, že čo sa stane ak neschvália. Na predajnu s tým ale nechcem ísť, lebo viem, že jediná možnosť bude vybrať si niečo v tej hodnote na predajni (ak to zreklamuju), a nechcem nič nasilu z toho obchodu kupovať.

pckrylias
31. jan 2022

ja som tiež mal topánky z CCC, https://ccc.eu/sk/panske/topanky/snurovacia-obu...
a nesadla mi veľkosť, výmena bola trochu obtiažna, alevyčistené mi prijali na predajňu. akurát nevrátili prachy, ale dali mi poukážku na ďalší nákup.

leladoxx
18. júl 2023

Ahojte dnes sme reklamovali sandálky, po mesiaci povolil suchý zips. Hneď nás milo vybavili v Termináli v BB 🙂