Darček pre zaneprázdnenú mamu

janapeterjana
4. jún 2020

Ahojte maminy, poraďte darček pre 35 - ročnú maminu dvoch detí, ktorá sa celé dni venuje len im, v podstate teraz nemá čas na nijaké záľuby, je buď doma alebo s nimi na prechádzke. Parfém nie, na knihy nemá čas, je rada, keď zvláda dni a večer padá do postele. Uvažovala som nad nejakým vtipným tričkom, ale neviem no. Vďaka za tipy 🙂

eliska13
4. jún 2020

@janapeterjana koľko chces investovať?
Ja by som najviac túžila po masáži, alebo s kamoškou niekam ísť sa najesť, do kina, plaváreň spravte si pekný deň
Ja nie som na šálky, tričká, alebo kup nejaku sviečku, dobrú čokoládu, tortu ovocnú daj spravit..ale každá sme iná😊

gladys_07
4. jún 2020

poukaz na umytie okien, ozehlenie, babysitting, uvarenie nedelneho obeda..."vtipne" tricka mna osobne nepotesia

ckatka
4. jún 2020

Ja som 35 ročná mamina síce jedného...ale podobná situácia. Najviac by som ocenila poukážku na masáž (ideálne masér co chodí domov) a keby mi na tu hodinku a pol niekto zatiaľ zobral deti von. Aby bol doma kľud a ticho a nemusela som sa nikde trepať.
(Mimochodom presne to ma dnes čaká, manžel berie dieťa het a dôjde mi masér...tak sa teším ako blcha). ☺️
Alebo moja mama mi vždy na sviatok zaplatí kadernícku. Mam to 2x do roka...dieťa je u nej a ja mam z toho pôžitok. To sú pre mňa naj darčeky. Alebo ešte pedikúra. Proste akýkoľvek wellnes pre mňa samu.

katulienkax
4. jún 2020

ja by som brala masaz keby som bola ona nejaku aspon hodinovu a ty jej zatial postrazis decka 🙂

le4
4. jún 2020

Poukaz na strazenie deti alebo nejaku pracu v domacnosti ako pisala @gladys_07. Alebo by ste mohli ist napriklad na kavu a kolacik do mesta, strazenie vybavit u kamaratkinho manzela, darcek ked tak uz len nejaku drobnost, verim ze ta kava s tebou v meste bez deti by sa jej ratala najviac 🙂. Zazila som si dve take obdobia a toto by sa mi pacilo najviac. Druha varianta by bola strazenie deti (napriklad vecer ked uz spia), aby si kamoska s manzelom mohli dopriat rande bez deti.

janapeterjana
autor
4. jún 2020

@ckatka problém je, že ona ešte koji a preto sa absolútne od toho jedného dieťaťa nevie pohnúť. Čiže tieto darčeky ako masáž a podobne, sú síce super, ale neviem ako by sme to urobili.

len_nig
4. jún 2020

@janapeterjana Tak snád na hodinku sa môže od neho odtrhnúť 🙂

ckatka
4. jún 2020

@janapeterjana nekoji sa každú hodinu predsa. Maséra domov a dieťa vziať zatiaľ na prechádzku. To fakt zvládnete. A jej to dobre spraví.

kulumulu123
4. jún 2020

@janapeterjana mam rovnaku situaciu 2deti 5r a 5mes tiez Este kojim 5mes drobca. Za mna uplne naj topka upratovacia sluzba alebo aspon umytie okien a vyzehlenie pradla vtipne prkotiny koncia u mna na dne skrine ale jasne kazda to berieme inak

lintu
4. jún 2020

Neviem, v akom ste vzťahu, ale ak ste si bližšie... navleč sa do pracovného, pokojne aj vtipného a hajde jej pomôcť s domácimi prácami. Ak si trúfaš, aj na celý víkend. Ak to dobre zahráš, bude to aj originálne aj vtipné aj praktické, ona si oddýchne a ešte dlho na to budete spomínať.

h2
4. jún 2020

@janapeterjana Viaceré tu radia maséra. Myslím, že by bolo dobré najprv si zistiť, či by o takéto niečo mala záujem. Nie každému to totiž vyhovuje. Chodieva kamoška na masáže? Prípadne, chodievala, kým nemala deti?
@eliska13 Hocičo, len sviečku nie!

janapeterjana
autor
4. jún 2020

@janapeterjana baby, vďaka za všetko, ale z tohto žiaľ nič.. Ona je povahovo taka, ze by sa od toho jedného dieťaťa ani nehla, proste je s deťmi nonstop.. Ja jej ten darček nechávam u rodičov v úplne inom meste. Proste divná situácia. Budem uvažovať ďalej, je to tvrdší oriešok.

lintu
4. jún 2020

tak niečo pekné do postele....niečo na homewellness...spotrebič na zjednoduchšenie roboty....niečo na pamiatku, na čom bude aj spolu s deckami (partnerom?).... akože , ak je na tričká, tak aj tričko, niekomu sa to páči, ale inak je to strašná somarina :D
K fotkám sa jej nevieš dostať? Keď je zaneprázdnená, určite nemá čas si zarchivovať chvíle s deckami.

adelakom12
4. jún 2020

tiez by som riesila asi nieco take, co by jej ulahcilo kazdy den, aby mala viac casu pre seba .. mozno sa jej opytaj, ci jej nieco nechyba, nieco trapi, nieco co by chcela, ale nemoze si to dovolit alebo nestihla kupit🙂

lenuliatko84
5. jún 2020

Dala by som jej poukazku na masaz celeho tela

mareri
22. nov 2020

čo trebars nejaky diar, alebo prakticke, naprikald originalne tričko, knižku?