Do akého veku je prijateľné nosiť crop top?

jsbb
22. feb 2023

Do akého veku je prijateľné nosiť crop top? Myslím športovo k leginam s vysokým pásom, nie bežné nosenie k rifliam. Co myslite?

kacernakokse
22. feb 2023

@jsbb asi pokiaľ sa cítiš dobre? Veď keď máš dobrú postavu, tak to nie je od veci ani v 45ke.

miadi
22. feb 2023

To je skor o tom aka je postava. Ak mas muffin top( prekypujuce brusko) je jedno ci mas 18 alebo 60 nevyzera to dobre

zobaka
22. feb 2023

zavisi od postavy, ak mas pekny vysportovany pas hocikedy, ja mam 40 v lete nosim crop topy

sovica
22. feb 2023

Ak máš peknú vyšportovanú postavu, tak kľudne aj 50+. V tomto prípade to nezávisí od veku. Či pre 18 ročnú s "pretekárskym" pásom je crop top nosiť v poriadku a pre 50 ročnú vyšportovanú ženu už nie?

sovica
22. feb 2023

https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-8...

https://www.pinkvilla.com/fashion/celebrity-sty...

https://madamenoire.com/828961/older-women-crop...
Halle Berry 50, Viola Davis 51, Angela Bassett 58, Jada Pinkett Smith 45 atď.
(článok je z roku 2017, takže teraz už sú tie ženy staršie a niektoré tie crop topy stále nosia)
...aj "naša" 50 ročná Dara Rolins, ktorá so svojou postavou schová do vrecka mnohé 20 ročné dievčatá👍

katka700
23. feb 2023

@jsbb Keď sa na to cítiš tak si crop top obleč či máš 18 alebo 90. Komu sa nepáči nech sa nepozerá 😊

basska_b
23. feb 2023

Do prveho porodu 🤣 (teda prveho tehotenstva... po porode niekedy to brucho vyzera tak, ze bye bye crop top)

leskovael
23. feb 2023

Podla toho čo moje občas vidia, by som crop top v kombinácii s legínami skôr určovala od konfekčnej veľkosti a ako od veku 😂😂😂

patus_2
23. feb 2023

@jsbb ja by som povedala, že do žiadneho. Ale som asi staromódna.. ani legíny, ani kroptop mi neprídu ako vhodné oblečenie.

svetlonos
23. feb 2023

@jsbb
ako ti baby u pisali, je to o postave (alebo o nedostatku sudnosti) v mnohych pripadoch!)
Videla som ho na 15 rocnej dievcine, ktorej vdaka sadlu ani kolena nebolo vidno. Jej rovnako stavana kamoska nala saty, ze ked sa ohla, bolo jej vidno pol holeho zadku- lebo tanga su in!
Obe v rokach hamburger a hranolky 😵‍💫
Takze ano, radsej nech si ho oblecie Rolins a spol i necelebrity s pasujucou postavou ako dievky s chorobnou obezitou.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mackamizjedlaskrec
23. feb 2023

@jsbb podla mna crop top je na leto a moda Floridy Miami a Spanielska a Indie .Neviem ci v Norsku maju taku modu

janetinka27
23. feb 2023

@jsbb postava, miesto, prilezitost.
nosia ich aj dievcata do skoly na vyucovanie, co je podla mna tiez nevhodne, aj ked mnohe na to maju postavu.
mne osobne sa to nepaci ani na dospelych zenach, max na obrazku v casopise, pripadne niekde na dovolenke.

valeria_h
23. feb 2023

Na veku nezáleží, ale musíš mať na to postavu.

29simona29
23. feb 2023

jednoznačne podľa postavy, ja som po 2 pôrodoch, brucho mám akoby som nikdy nerodila, cvičím, navyše pri mojej výške sa mi tuk v oblasti pása ani neukladá, crop-topy nosím..Na voľný čas väčšinou..A kľudne v kombinacii s legínami a dlhším elegantným samkom, vyzerá to super! Nedávam si ho, keď idem prednášať na univerzitu a do divadla tiež nie..Inak úplne bez problémov..Mám síce 34, ale keď budem takto vyzerať aj o 15 rokov, tiež si ho dám..A nejde len o postavu, ale aj o pevnú pokožku, tiež to nie je nič moc pohľad, keď je žena síce štíhla, ale pokožka ovisnutá..A tiež si myslím, že mnohé mladé baby by mohli mať viac sebareflexie, keď si ho obliekajú, lebo veľká časť z nich na to postavu nemá aj keď sú v kategórii do 20 rokov..

miadi
23. feb 2023

Leginy a crop top nic moc ci je zena chuda ci silna este Tak ta chuda ked si ide zabehat v horuci den ok ale nie je to o veku a ani hoci jaky crop top nie je vyhra.

miadi
23. feb 2023

Ale podstatna je postava . No v urcitom style aj na red carpet vhodne ( foto z 2014)

miadi
23. feb 2023

Neviem kolko rokov mà Nicole asi cez 50 no vyzera fantasticky Tak jej asi nikto nepovie ze uz je “ stara” na crop top styl 😉ale Ja obdivujem aj tie telesa co by si to nenali navliect Proste sa pacia sami sebe aj tak .

janetinka27
23. feb 2023

@miadi mozno nicole kidman na to postavu ma, ale keby som pri nej stala, tak sa citim ako pri niekom, kto sa prave prezlieka. nie kazdemu je prijemne a prirodzene stat pri cudzom holom bruchu. a uz vobec by som nemala chut pri tom bruchu jest. mala by som stale pocit: podme sa najprv obliect a potom sa najeme.
myslim, ze aj to je dovod, preco sa aj v dovolenkovych letoviskach stoluje v obleceni a nie v plavkach. v plavkach mozno niekde na plazi.

miadi
23. feb 2023

@janetinka27 no sak Preto pri nej nikto nestoji aby im Nebolo neprijemne 😂. Ja som bola na svadbe v November a jedna baba tam mala take bocne vykrojene saty 😂maly teraz uz 3r panko k nej dobehol cez celu salu - sedela na opacnom konci parketu a prstom sa jej dotkol koze a utekal prec urobil to dva krat. Nie je to kazdemu neprijemne. Ja by som sa pri Nicole v pohode najedla mozno som naturista 😁ale je mi to fuk pozeram do taniera ked jem alebo ludom do tvare .. ale tak nahy stary chlap by mi ubral chut .. 😂

silwii
23. feb 2023

to podla mna nezalezi od veku. dana osoba sa v nom musi citit dobre a ak je tak, tak nech ho nosi. nazor okolia by mal byt podla mne nepodstatny

29simona29
23. feb 2023

@miadi 😂Ja sa tak zamýšľam nad tým, že ako môže byť niekomu nepríjemné a neprirodzené, ked pri ňom stojí exkluzívne vyzerajúca dáma s oblečením ako má Nicole Kidman, kde navyše dokopy ani nič nevidno, len kúsok jej vyšportovaného a štíhleho pásu🤷‍♀️Ak je dôvod žiarlivosť ženy, že by po nej mohol pozerať jej partner alebo žiarlivosť v zmysle, že sa so svojou postavou pri nej necíti dobre, chápem..Ale ľudia sú rôznorodí, len sa tak nad tým zamýšľam, lebo ešte som niečo také nepočula..Mne je napríklad nepríjemné len to, ked sa musím pozerať na neesteticky vyzerajúci ľudí, ktorí sa neprimerane oblečú vzhľadom k svojej postave, resp. sa odhaľujú na nevhodných miestach alebo chodia naľahko tam, kde sa to nehodí..A že ich je celkom dosť..Aj v kategórii do 20 rokov..Ale pohľad na pekné ženské alebo mužské telo mi zatiaľ chuť do jedla nikdy nezobral🤷‍♀️☺️

miadi
23. feb 2023

@29simona29 hehe tiez mi to prislo zvlastne to ma este nenapadlo ze by toto niekomu mohlo tak vadit . Ale tak ludia su rozni . Niekto mà odpor fobiu ked vidi nohy tak chce 🤮( opak fetishu z noh 😁) este si viem predstavit ze momentalne ked chcem schudnut 2kg tak by som pri Nicole mala pocit “ cica nežer.”

29simona29
23. feb 2023

@miadi Áno, všeličo sa tu človek dozvie..😀😀