Dovolenka v Albánsku - skúsenosti

marina24
16. aug 2017

ahojte,

prosím vás bol z vás už niekto na dovčí v albánsku? durres,alebo niečo iné, ako je tam? 4 hvoezdový hotel stačí? je tam útulne,/čisto, strava aká? teplé more? aké boli vaše dojmy? páčil isa vám pláže aj more?
malta- aké máte dojmy z dovolenky tam? na tomto ostrove ?teplé more, teraz na konci augusta, či ani nie?vysoké teploty? aký štandart?
našla som mnohé gut ponuky na dovolenky,aj cenovo dostupné na konci augusta,ale nemám prehľad,ako tam môže byť...toho albánska sa bojím ,čo to bude, či špinavo v hoteloch,alebo staré hotely, a tiež aj stravy.aby nebola pokazená,alebo tak, ako je tam s lekárskou starostlivosťou a iné?dakujem

evkys
19. aug 2017

Ahoj
Tak ja som bola aj aj 🙂
Malta - bola som tam 2 týždne v januári. Pre mňa malý preplnený ostrovček,aj keď nebola sezóna, veľa turistov. Inak príroda a more krásne, veľa možností na výlet, ani som všetko neprešla :/ More bolo čisté, jedlo a služby trosku drahšie ako u nás.
Tento rok som bola v Albánsku v 4* hoteli, ak chcete kľudnu dovolenku, čisto len o vegete odporucam
More je plne piesku kalne, zopár meduz som v ňom videla, inak ziadne morské potvory... Veľa miestnych ľudí chodí po plazí a ponúka na predaj ovocie, zeleninu, uteráky, proste všetko možné,. aj zopár zobrakov obťažovalo...to mi tam dosť prekážalo... Inak personál hotela bol milý a ustretovy