Kávovar Jura alebo Delonghi

zuzka2244
26. dec 2014

Ahojte. Chcela by som sa Vas spytat, ci mate niektora doma kavovar Jura alebo Delinghi. Rozmyslame, ze by sme nejaky kupili, ale zatial sa nevieme rozhodnut. Je to dost velka investicia, tak si chceme dobre vybrat. Ak by ste mali s nimi niekto skusenosti, budem vdacna za kazdu odpoved. Dakujem

margieamatusko
26. dec 2014

Mam Delonghi a som spokojna.

bbbarunka
26. dec 2014

@zuzka2244 tiez mam delonghi a som spokojna. kamoska ma automat jura, je celkom spokojna. ale zhodli sme sa, ze na pakovu masinu to nema. chut kavy je ina, podla mna horsia ako z pakoveho kavovaru. mimochodom, dost zavisi aj od kavy, aku si kupujete. my v zasade len cerstvo naprazenu a nenamletu, pomelieme si ju sami.

gurmanka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzka2244
autor
27. dec 2014

@gurmanka ahoj, mohla by si mi prosim napisat typ? My sme zatial rozmyslali nad plnoautomatickym.

gurmanka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzka2244
autor
28. dec 2014

@gurmanka ahoj. Dakujem za radu. Este by som sa chcela spytat, ako riesis mletie cerstvej kavy. Mas mlyncek a vahu na kavu?? Alebo pouzivas len mletu??momentalne rozmyslame nad delonghi 820. Tento ma aj vodny filter. A este by sme k tomu prikupili aj mlyncek s vahou a dusadlom.

gurmanka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jarhal
22. feb 2015

@gurmanka chcem s aspytat narazila som na predajcu repasovanych kavovarov zo svajciarska..jura
vraj ich opravuje a su ako nove lebo valstne tym neservisom sa kazia a on tvrdi ze im nic nie je maju vymenenne tesnenia a su ako nove...nevyznam sa v tom ..nidky som kavo var nemala..stale len turka pijem nesca mi nechuti..kupujem si zrnkovu dom pomeliem a hn ed zalejem..ale aj tatkato sa mi zda dost nezdrava citim to na zaludku..pijem 3 kavy denne..
neviemsa rozhodnut ci kupit jura
http://elektro.bazos.sk/inzerat/46803727/JURA-E...
alebo kupit novy de longhi? dik

gurmanka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jarhal
22. feb 2015

asi budem z blbu...ale neviem aky moze byt rozdiel z plnoautomatu a pakoveho ..len myslim ze do pakoveho sa kava natlaci a automat si davkuje sam?
ale najradsej mam capucino..to som zabudla napisat ..lebo do turka si davam mliecko... tak asi radsej pakovy delonghi a radsej novy zo zarukou..ci?

jarhal
22. feb 2015

@gurmanka to malao byt tebe

gurmanka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janalm
14. nov 2016
Používateľ janalm je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od janalm.

My sme kupili cez kupon http://www.zlavovy-kod.sk/hej-sk/ model Espresso DeLonghi Magnifica a tip top kavicka 🙂

miroka
24. dec 2017

Kávovar Jura alebo Delonghi ? Delonghi sú známejšie ako Jura aj preto ľudia skor kupujú Delonghi. Určite neurobíte chybu ak si kúpite nejaký z nich. K tým dvom by som ešte pridal Nivonu. Treba si hlavne všímať recenzie od zákazníkov. Práve Delonghi ich má najviac . To preto , že táto značka je najznámejšia. Nebudem pisať aký typ by som si vybral ja. To je vec slobodnej voľby. Treba hlavne navštíviť stránky kde sú recenzie. napr. Automatické kávovary

https://www.arecenze.cz/recenze-automatickych-k...
http://top-kavovary.sk/automaticke-kavovary/
http://kavovary-recenzie.sk/

magda15
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
margaretka818
22. mar 2018
Používateľ margaretka818 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od margaretka818.

Ja sa teraz tiež rozhodujem, ale ide mi hlavne o prvotriednu kvalitu, jak kávy tak aj kávovaru samozrejme.

alenus454
25. mar 2018
Používateľ alenus454 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od alenus454.

Máme doma tento typ už roky a nevymenila by som ho za nič 🙂 kavovary-jura.sk/e-shop/kavovar-jura-impressa-c65

florky
9. apr 2018

My sme sa tiež takto rozhodovali, ale tu https://necenzurovane.sk/kavovary/ nás presvedčili, že určite DeLonghi 🙂 okrem toho, že je fakt spoľahlivý, je to výrobca, ktorý vyrába všetky typy, takže ak už chceš hocijaký, tak ho máš 🙂 okrem toho sa veľmi ľahko ovláda aj udržuje. Myslím, že sa to fakt vyplatí, aj keď je trošku drahší.

miroka
10. apr 2018

Ano , určite sa oplatí navštívit stránky kde sú aj rebríčky či recenzie. Možem len súhlasiť. Delonghi je veľmi oblubený. Nie náhodou napr. DeLonghi ECAM 22.110 B top kávovarom na Heuréke. Za tie peniaze naozaj nie je čo riešiť. Aj keď uznávam , že sú aj kvalitnejšie kávovary , ale aj iných cenách.

Top produkt - Heuréka
https://kavovary-espressa-cajniky.heureka.sk/de...

Podrobnejšia recenzia
http://top-kavovary.sk/delonghi-ecam-22-110-b/

damoska
17. aug 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

ked sme kupovali kavovar, bola to jasná volba. Vybrali sme si rovnaký ako mame v práci. Kava super, late, capuccino super. Je mi jasne, že všetko je aj o type zrnkovej kavy. Ale vyhrala značka Orava

januska191
17. aug 2018

Ja som mala stastie vyskusat si pred kupou Delongi, bola som presvedcena, ze chcem prave tento kavovar, rozhodovala som sa na zaklade recenzii. Nakoniec som si vybrala kavovar Jura a vobec nelutujem.. podla mna kvalita pomletia a samotnej kavy sa neda porovnat, a ak vies ocenit kvalitne presso a nepijes len latte alebo capuccino, tak odporucam investovat. Ja len lutujem, ze som si ho nekupila skor 😀

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dasenka7
13. nov 2018

Ahojte, máte niekto automatický kávovar značky Krups??strašne sa mi tento páči https://kavovary-espressa-cajniky.heureka.sk/kr...

essenceee
17. nov 2018

niekto so skusenostami s kávovarom značky Artisan? Rada by som ho dala ako darček na Vianoce mojim rodičom, designovo sa mi vlemi pači, len čo kava? Je dobra?

minnie55
17. nov 2018

Ja som tento tyzden kupila Jura Ena Micro 90 - fantazia, vrelo odporucam. Spickovy dizajn, jednoducha obsluha, skvela kava. Tiez som vahala medzi Jura a DeLonghi, vobec nelutujem ☺

jarhal
17. nov 2018

@minnie55 tiež mám kupeny jura 7 ešte ho nemám doma ale už sa neviem dočkať ..som rada že si napisala pijem presso občas capucino no vychutnávam si kavu cistu ..kde si prosím kúpila a tie filtre a tablety kde a ake mas v pláne kupovat dakujem

minnie55
17. nov 2018

@jarhal filter som nekupovala, mame makku vodu, v baleni boli cistiace tablety aj roztok, takze zatial som nekupovala a az ked ich miniem, pozistujem, kde ich dostat.

mirkov
17. nov 2018

Mame jura ena mikro 9 doma. Kava je vyborna, dizajn minimalisticky- milujem ho.

dorotelka
17. nov 2018

Za nas jednoznačne Delonghi plno automat.

julinka29
5. dec 2018
Používateľ julinka29 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julinka29.

@dorotelka snad sa nespytam blbu otazku, ale to je na prekvapkavanu, alebo na filtrovanu kavu. Alebo presso?