Dobrý deň prajem, prosím vás pekne. Koľko stravných lístkov môžem použiť na nákup potravín napríklad v Tescu, Lidli či v kauflande? Je to obmedzené? Ďakujem
@nelinka2011 v Lidli len do 30€, ostatok doplatíš hotovosťou alebo kartou
Kolko chces nad 10 eur pod 10 musis zaplatit v hotovosti
@andrejka1974 to je blbost...
@andrejka1974 hlupost
@nelinka2011 este ma nikdy nikto neobmedzoval v tomto. Akurat niekde bol problem tym zaplatit nepotravinovy tovar, na par miestach to mali na haku a kludne aj mydlo alebo pivo preslo. Nastastie uz tato idiotina konci coskoro. Lebo zasa tam kde kupujem varene jedlo musim casto platit mojou normalnou kartou/hotovostou lebo gastro kartu neberu kvoli vysokym poplatkom a potom aby som riesila kde mozem minut moje peniaze z gastracov/gastro karty to je uz sila.
@andrejka1974
Blbosť
Minulu sobotu som platila nakup a davala som 20 listkov za 4,5 ostatne som platila kartou lebo som mala drogeriu a ine veci nie potraviny. To ta musela ošulit
Potravinový tovar nemáš obmedzený lístkami.
potvrdzujem ten lidl, je to tam obmedzene
@lenka7477 a @klarissa25 tusim vy robite v lidl neviete poradit? Ako to je v lidl zeby sa nieco menilo?
@andrejka1974 to nie je pravda
Koľko chces pokial na potraviny
@10zabka určite nie..
@klarissa25 dnes som tam bola. Určite áno. Lidl BB, Vajanského námestie.
Na mne v Lidli odmietla vziať viac ako 2 lístky 👿 v Kauflande neriesia
V tescu hocikolko aj tisíc pokiaľ sú tam len potraviny.. Ostatný nepotravinovy tovar program v pokladni rozozná a musíte doplatiť kartou alebo hotovosťou pripadne kombináciou.. Nákup nemusíte oddeľovať.. 😉
U nás kupujú vietnamci veľlé, päť litrové oleje, vždy okolo 60 kusov a všetko platia stravenkami. Nie je to obmedzené.
ked ma pokladnik pravo odmietnut prijat urcite mnozstvo minci alebo bankoviek, moze byt, ze ma toto pravo aj pri stravnych listkoch.
@mattkapd Nie všetky reťazce to tak majú. Niekde môžeš aj alkohol, cigarety a drogériu.
napisala som cez kontaktny formular do lidla, ako to teda je. tak som zvedava, ci odpovedia.
nam inak minule pokladnicka aj v kauflande tvrdila, ze nemoze zobrat 10- eurovy. ked sa muz opytal, ze aky je dovod, tak sa opytala dalsej pokladnicky vedla a uz to zrazu islo. ani nebukla, ze pardon alebo co.
Koľko chceš