Kozmetika Mary Kay

havedka
10. sep 2014

DOBRY DEN AKE MATE SKUSENOSTI S KOZMETIKOU ZN ,MARY KAY?

cerez
10. sep 2014

Mne osobne nesadla.

mirka1004
10. sep 2014

@havedka velmi dobre 🙂!!! Vrasky mam prec, comu som neverila...

miriam11
10. sep 2014

@havedka Ja som bola z Mary Kay sklamana. Bola som nutena vratit ocne tiene, ktore vobec nemalovali - jednoducho nedrzali na pleti, vobec nefarbili 😒 . Potom som uz nemala vobec chut riesit dalsiu kozmetiku tejto znacky.

lolonka
10. sep 2014

ja mám od mary kay krém a taký gél na čistenie pleti...a konečne mám normálnu pleť bez šupín...mne vyhovuje..

mk_tinka
23. máj 2016

@miriam11
Zdravím vás som KP MARY KAY.
Dôvod prečo tieniky nedržali ako ste chceli bolo že ste nepoužila fixator pid očný make up po fixatori chytajú tiene krásne, zároveň treba vedieť s nimi pracovať ak chcete pritvrdiť teda zosilniť tieň mozte pridať natukanim ďalšej vrstvy, sú rôzne techniky ak by ste sa chceli dozvedieť viac napíšte mi na FB: Maťka Oršošová alebo na martina.orsosova@gmail. com

mk_tinka
23. máj 2016

Milé dámy mamičky slečny
Ak si neviete rady so svojou pleťou a radi by ste niečo zmenili tak mi napíšte:
martina.orsosova@gmail. com

enkida
20. nov 2016

Mary kay je veľmi agresívna chemická kozmetika!!! Najmä pri citlivej pleti treba zvážiť co i len jej vyskusanie, nie to ešte dlhodobé používanie. Mne po dvoch použitiach vyvolala silnú alergicku kontaktnú dermatitidu na celej tvári - teda zápal, prejavujúci sa veľkým bolestivym opuchom, svrbenim, scervenenim, následným ekzemom, vysušenou pleťou a výraznými vráskami... kožu budem dávať dokopy minimálne pol roka a už zrejme nikdy nebude taká ako predtým. Podotýkam, že pred použitím Mary kay som mala peknú, zdravú, kvalitnú pleť.

obrazok
21. jún 2022

Zdravím Vás dievčatá náhodou niečo také nemáte na predaj