Krkavčie matky

jituska666
5. sep 2016

ahojte,mam potrebu sa tu podelit o to,ze strasne mi to robi zle,ak vidim nahodou nejake video (toboz na vlastne oci) ako dokazu matky bit svoje deti,a tym nemam na mysli po zadku alebo po ruke, ale riadne tyranie. nahodou sa mi dostalo pod oci video na fb ako matka(aspon vychadzam z toho ze to bola jej matka) bila jedno dievcatko a ja ked take nieco vidim tak mi to lame srdce a chcem len revat.

tyelde
5. sep 2016

to asi každému normálnemu

dominika6
5. sep 2016

@jituska666 to bola zrejme pestúnka

katulienkax
5. sep 2016

Ja pochybujem žeby matka dala na FB video ako bije svoje vlastne sak to by prišla sociálka nie? Vačšinou ak niekto týra tak to nezverejňuje ci sa mýlim?

alaguema
5. sep 2016

@jituska666 ako môžeš niečo také vidieť náhodou? Minimálne si to video musíš pustiť, nie? Stačí nekliknúť a ak sa náhodou zobrazí niečo, čo má udierať na túto strunu, vypínať a blokovať zdroj. Sú to veci, ktoré sú tam zavesené za nejakým účelom a ľudia sa na to pozerajú z rovnakých dôvodov, z akých si čítajú čierne kroniky, alebo pozerajú správy o tom, ako sused zapichol suseda.
A na vlastné oči si kde videla matku, ktorá by bila dieťa ako besná? Ak si to videla, už si mala byť na sociálke podávať podnet na prešetrenie. Aký je vlastne účel tejto témy? 😎

moni244
5. sep 2016

@jituska666 a načo si púšťaš také videá? keď vieš, že to nezvládaš sledovať?

katkabg
5. sep 2016

@jituska666 ja zas nervy chytim a mam chut dotycnu na videu uklincovat!Mne vsak horsie robi vidiet videa kde sa tyraju co zabyjaju zvierata!Ano je pravda ze netreba to pozerat len zdruhej strany ani to neni dobre zatvarat si pred tym oci a robit sa ze toneexistuje.Ja napriklad keby som nevidela na fb to co som videla,dodnes povazuje Cinsky narod za normalny narod....noooo zmenila som mienku onich...doslova ich neznasam uplne z duse...fuj.

alaguema
5. sep 2016

@katkabg no, vidíš. Ty si ideálny konzument tejto "kultúry". Napriek tomu, že si asi nikdy nebola v Číne, žiadneho číňana pravdepodobne nepoznáš, nevieš o ich kultúra asi vcelku nič, ale na základe nejakých článkov z internetu ich "doslova neznášaš úplne z duše". Tým pádom, je problematika týrania zvierat vyriešená, že? 😎 Vidíš k čomu slúžia tieto články a stupídne videá? Na základe nejakej informácie, ktorá sa orientuje na úzko špecifikovanú problematiku, bez toho, aby si poznala veci v širšom kontexte, si sa rozhodla neznášať jeden celý národ bez výnimky? To je ako keby ti nejaký angličan, ktorý pred pár rokmi chodil do blavy za sexom povedal, že všetky slovenky sú len lacné štetky, ktoré dajú za pár drinkov.

katkabg
6. sep 2016

@alaguema nehnevaj sa ale neboli to clanky ale videa kde psy amacky zaziva hadzu do vriacej vody,zaziva skalpuju ci zaziva pecu na meso....tvdria ze telo im od bolesti vydava adrenalin a tym je meso chutnejse.....aaaaa robia este dalsie ohavnosti ktore ja tu spomynat nebudem lebo je to dost na grc a veru neprestanem ich nenavidiet!A verim ze karma im to vrati!A vobec vsetkym co sposobuju toto zvieratam!

moni244
6. sep 2016

@katkabg radsej sa venuj niecomu uzitocnejsiemu. Napr.gramatike 😉

jituska666
autor
6. sep 2016

@moni244 ja si ich nepustam, uz len to.su to videa ktore niekto deli na fb,a ked pozeram fb,tak sa mi to tam zjavi,ja to nepozeram.

moni244
6. sep 2016

@jituska666 a ako vies, co je potom v tom videu?

jituska666
autor
6. sep 2016

@alaguema ty si nejaka mudra.ludia su rozni,ale co sa tyka tejto temy, ja si take videa nepustam,niekto to zdiela na fb a je to tam, a na aku socialku? su to videa z ktozvie akych krajin. bavime sa o videach a nie nieco videne na vlastne oci,to by uz bol iny pripad.

jituska666
autor
6. sep 2016

@katkabg tak priznam sa,tiez som si myslela o tom narode nieco ine.

jituska666
autor
6. sep 2016

@moni244 konkretna osoba,ktora to video zdielala my to zacala vykladat,a je nieco ine to vidiet ako pocut.

katkabg
6. sep 2016

@moni244 taketo mudre zenske milujem!Lebo ty si zozrala vsetku mudrost sveta!Inak neviem naco ma oznacujes,ked nemas ine na praci laskavo sa ventiluj na sebe a mna neobtazuj svojimi debilnymi odpovedami 😉

katkabg
6. sep 2016

@moni244 a neboj ja sa venujem uzitocnym veciam....ani nevies aky krasny pocit je zachranit steniatka padnute v sacbte ci na smrt vyhladovenu tulajucu sa fenku.Ale nevadi tebe ide o gramatiku....to je tak ubohe.