Kto urobí znalecký posudok v Košiciach?

marionelka
13. máj 2013

prosim poradte mi nejakeho znalca potrebujem znalecky posudok . dakujem

syslica
13. máj 2013

Nepises akeho znalca Ale skus pozriet na www.znalci.sk

pe
13. máj 2013

skus aj na stranke pravoportal.sk, da sa tam kliknut, ze vyhladat pomoc a zadas si, ze znalca, je to taka sikovna stranka...

diadiana
14. máj 2013

tu máš oficialny zoznam MS všetkých znalcov zo všetkých odborov http://jaspi.justice.gov.sk/jaspiw1/jaspiw_mini..., naľavo su znalci, tlmočníci aj prekladatelia, len si daš vyhľadavanie.

cilantro
22. jan 2014

Ahoj, konkrétne v Košiciach mam dobrú skúsenosť na znalecké posudky a odhad nehnutelností s http://www.jbugata.sk

emelko84
29. jan 2014

Nechcem robit reklamu, ale po osobnej skusenosti taktiez plne odporucam pana Bugatu ( www.jbugata.sk ) , maximalne seriozny pan, ktory Vam o byte a bytovke povie pravdivo aj to, co ini zamlcia... Ceny ma tiez vyborne. Ak sa na neho obratite, urcite nebudete lutovat...
Nam pomohol usetrit 10tisice eur, ked urobil realny odhad na byt, za ktory si realitka nemala hanbu vypytat o 15.000 eur viac ako je realna hodnota podla posudku!

volkovic
28. sep 2017

POZOR !!!!!!!!! - ZNALEC VOJTECH VOLKOVIČ GALANTA

Dajte pozor na znalca . Volkoviča z Matúškova nakoľko máme veľmi zlé skúsenosti a okradol nás o peniaze,chceli sme od neho aby nám vypracoval znalecký posudok na nehnuteľnosť.Keď sme sa pýtali na cenu znaleckého posudka tak nám nevedel odpovedať.Po týždni sme sa s ným chceli skontaktovať,čo nebolo možné,na sms nereagoval s tým že on sms nečíta.Následné vypracovanie znaleckého posudku ktorý trval 14 dní pýtal 385 e. ale že bez dokladu to bude stáť 350.Nakoľko sme doklad vtedy nepotrebovali tak sme mu vyplatili 350e. Po vybavený úveru sme zistili že banka nejakú časť preplatí,následne sme sa s ným skontaktovali ohľadne faktúry.Na druhý deň vyvolávania nám opäť telefón nedvíhal,nakoniec dvihol.Po dohovore sme teda išli pre dohodnutú faktúru,na prekvapenie vystavená faktúra bola už na 430e. za ktorý iný znalci fakturujú 200e.
Pracuje v budove Eurotrade v Galante pri TESCU.
Toto je upozornenie aby ste si uňho znalecké posudky nedali robiť,je to hajzel 1 triedy a ešte sa aj smial pri odovzdávaní faktúry.

lenulienkalulu
31. okt 2017

Pripajam aj ja negativnu skusenosti s Ing. Alena Horváthová z KOSIC.
Na znalecky posudok sa caka vacsinou par dni, samozrejme,ze sa to moze predlzit - to mi je uplne jasne. takze my sme si 13.10. vyziadali ZP na maly bytik(1izba), bol hotovy az 22.10. - ako OK,beriem, stava sa. Dodali sme ho do banky a banka ho prezrela, nasla viacere chyby (ine cislo bytu....), musel byt opatovne opraveny, p. horvathova bola kontaktovana, az o par dni dodala CD do banky, chybali vsak este tlacene verzie, na ktore este stale cakame, pani nereaguje, neriesi. absolutne NESERIOZNE. davajte si pozor!pomaly to budu 3 tyzdne od zadania objednavky a este stale nemame k dispozicii spravne podklady,za ktore sme HNED zaplatili!!!!

monic14
8. júl 2019

Viete my poradiť dets.psychologičku, resp. psychiatra, ktorý robí súdno znalecké posudky detí??? Ďakujem