Mám zápal močových ciest?

wawinkaa
26. dec 2019

Ahojte. Ja viem že sem pridávam veľa diskusií ale mám každú chvíľu nejaké problémy a ja som dosť hnablivý človek na tieto témy.. Ak mi neveríte tak sa nevijadrujte. Poslednou dobou ma trápy pálenie a bolesť v oblasti pod bruška. Moc často na malú nechodím ale mám podozrenie ze by to mohol byť zápal močových ciest.. Myslíte si že by to mohol byť ten zápal? Začalo to asi pred 3 dňami. Mám aj herpes a cítim sa dosť vyčerpaná teplotu nemám tak som sa len chcela spýtať či nemáte nejaké skúsenosti lebo ja som ešte nikdy zapal močových ciest nemala. A to pálenie mam stále nie len pri močení ale aj normálne. Ale po močení vetsinou je to silnejšie aspoň myslím. Je mi to dosť trápne tak by som bola rada keby ste si odpustili odpovede typu že Tále zakladám diskusie atd... Ak sa nájde aspoň niekto kto by mi vedel pomôcť budem rada za každého jedného kto mu poradí. ❤️ A prajem pekný večer.

wawinkaa
autor
26. dec 2019

A zajtra pojdem k doktorke len si chcem byť istá alebo aspoň si to zistiť či je to ono. Lebo som si vedomá že sa to určite musí liečiť a že to nieje žiadna sranda takže tak.

amelia000
26. dec 2019

@wawinkaa zajtra chod za tvojou obvodnou s flastickou ranneho mocu. Vysledky budes vediet do hodiny. A ano priznaky su palenie a rezanie pri moceni, pripadne aj neustaly pocit ze ti treba na wc.

wawinkaa
autor
26. dec 2019

@amelia000 je možné že to pálenie možem cítiť stále?

wawinkaa
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
amelia000
26. dec 2019

@wawinkaa mozne to je kazda to pocitujeme trochu inac. Inak pit vela vody. Teraz asi nemas urologicky caj ale aspon nejaky si urob a preplachovat moc. Cesty...ak to nahodou aj zapal nebude, tak viac vody ti isto neublizi.

wawinkaa
autor
26. dec 2019

@amelia000 Ďakujem. Určite budem.