Neprevzatá dobierka a vyhrážanie sa

mi99
20. mar 2017

Ahojte chcem sa s vami poradiť objednala som si niečo na mamine meno prišla mi k nej dobierka ktorú mi mama neprevzala keďže som jej nenechala peniaze gél.c. som dala na nu. Pani od ktorej som to objednala sa začala máme vyhrážať napísala jej ďalšiu sms takúto: ja obetujem cestu za to čo ste spravili a potom sa mte na čo tešiť. Samozrejme otec je policajt tak mama jej nato odpísala a pani sa viacej neozvala mama jej napísala že preplatí jej všetko čo zaplatila za to nech napíše číslo účtu no pani sa vôbec neozyva .

0silvia0
20. mar 2017

@mi99 neznášam ľudskú nezodpovednosť. Nechápem ako si môžeš niečo objednať na mamine meno, nenecháš jej peniaze, ani si to v odbernej dobe neskôr nepreberieš. Bola by som nasratá na teba. Tá pani sa asi riadne nasrala a potom ju to prešlo a mávla nad nezodpovednou osobu rukou. Ja neviem, ty si neuvedomuješ, že keď si niečo objednáš, tá osoba to musí zabaliť, odniesť na poštu, vypísať lístok. Keď to nepreberieš, vráti sa jej to o 3 týždne späť a ešte raz musí zaplatiť poštovné, tebe je toto ukradnuté? Že jaj ja už to vlastne nechcem a nech si tetka poradí???

sykorkauhliarka
20. mar 2017

sa mas cim chvalit..byt tvojou mamou dala by som ti poza ucho aj keby mas 30 rokov....

sykorkauhliarka
20. mar 2017

ale asi mas skorej 12

se_bi
20. mar 2017

Tiez sa mi toto stalo ale v posledný deň som to stihla vybrať pani má išla ukamenovat tiež sa vyhrážala každý deň smsky mi chodili od nej aj keď som jej 10x napísala že si to vezmem ale nebola som doma ale potom mala dušu na mieste keď som to vybrala ;) povedz máme nech to vyplatí a peniaze jej dáš to je taký problém ? 🙂 A keď nemá pošli jej na účet 🙂

sykorkauhliarka
20. mar 2017

vdaka ludom ako ste vy ... ludia co nieco vyrabaju maju strach posielat veci na dobierku....vytvarnicky,ktore vyrabaju hracky, pani co vyraba mydlo, pani co sije doplnky ku kocikom ....naozaj ma to vytaca lebo nepouzivam internet banking radsej zaplatim viac za postovne a potom nemusim riesit ze ja som poslala na ucet prachy a balik nikde..

lintu
20. mar 2017

Nuž, občas keď sa človek vytočí, potom vychladne a už sa viac nemá záujem baviť s ..... (s ľuďmi, ktorí ho vytočili). Neviem, koľko smsiek ste pani posielali po tomto incidente. Máte sa možnosť ešte raz ospravedlniť a napísať jej že vás mrzí že sa neozýva, lebo by ste jej radi poslali peniaze (ak to myslíte naozaj vážne, lebo na ďalšie omyly potom už skutočne nebude priestor). Či sa vám ozve alebo nie, je však už na nej. Ak nie, viac by som prsty do osieho hniezda nestrkala.
Ak si nabudúce nebudete vedieť prevziať balík v stanovenom termíne, snažte sa situáciu s odosielateľom riešiť aspoň skôr. Veď stane sa, že človeku do toho niečo príde. Hrať mŕtveho chrobáka do chvíle, kým vám na prešľap druhá strana príde, je fakt nezodpovedné.

petraxy6
20. mar 2017

@0silvia0 a zabudla si ešte vyhrážanie že otec je policajt 😝 - úbohéééééééééééééééééé ☹

@mi99 akú chceš radu? chyba je na Tvojej strane.
1. keď nie si schopná prebrať dobierku, tak si nič neobjednávaj
2. ak už máš zaujem a vybavuješ to cez tretiu osobu, tak ju informuj o tom, že za dobierku sa zvykne platiť. že nech mama zaplatí a ty je to potom vrátiš
3. keď je otec policajt tak sa nevyhrážame osobám len tak, lebo chce svoje peniaze. policajt má "pomáhať a chrániť" a neslúži ako výstraha.
4. ty si uvedomuješ, že tá pani zaplatila kvôli tebe isté poštovné + zaplatí znovu, lebo ste neboli schopné dobierku prevziať?

Aké rady ty vlastne chceš?

cawes
20. mar 2017

Baby davajte pozor co tu pisete jej otec je policajt!!!

evittam
20. mar 2017

@cawes A? Co ked je policajt? 😀😀😀

cawes
20. mar 2017

@evittam no neviem😂😂😂😂

evittam
20. mar 2017

@cawes No, mozno sa dozvieme. 😀

modrykonik_ojeby
Odpoveď bola odstránená
Zobraz