Aké novoročné predsavzatie si dáte tento rok? 🙂
presiel rok a dalsie predsavzatia tipu schudnut si uz nedavam,lebo sa mi to nedari,tak sa aspon pokusam nepribrat 😒 pracu som si nasla,je krasna a som spokojna a mam aj stale nadhernu spokojnu rodinku,takze len pomalicky,ale isto plavat plavat stale plavat...
...o zdravie sa veľmi postarať nemôžem - okrem zdravého stravovania, pohybu, nefajčenia a podobne a to dodržiavam... ale inak je mojím najväčším novoročným predsavzatím snažiť sa stať optimistom 😝 😀 a brať život tak ako je, netrápiť sa niečím čo nemôžem ovplyvniť 😔
sue-to je fajn predsavzatie-asi sa inspirujem 😉
Mne sa podarilo zacat opat soferovat,tak sa z toho tesim,ale este mam v tom resty 🙂
Co sa tyka zdravej zivotospravy 😕 tak sa hadam tiez polepsim.
a este sa nam podarilo aj prestahovat do zahranicia,co bol teda velky krok.
Tiez si prajem aby nam fungovala pri dcerke "terapia pevnym objatim" a zvladli vsetko OK ako rodinka 😔
etuska a este ma nieco napadlo, aby raz nasa rodina bola pokope, lebo jedneho syna mam v Anglicku, a prve Vianoce budeme oddelene, ale na Silvestra ideme s MM za nim do Londýna! tak sa na to strasne tesim. 🙂
majacska aky krasny vnucik aj ja chcem 😀 😀 ale to sa este nacakam...
Majacska-vidis,aj my sme v UK a prve Vianoce budeme travit bez mojich rodicov a im je smutno najma za vnuckou 😔
namiesto predavzatia som sa zaregistrovala na dobryanjel.sk a mesacne budem posielat sice nie velku sumu, ale urcite niekomu pomoze. som rada, ze mame zdrave deti a dokazeme sa o nich postarat, no nie vsetci maju take stastie. ako napr. tento chlapcek
Schudnúť 😀
šetriť, šetriť a šetriť 😉
vydat sa uz konecne 😀 😀 😀
Porodiť zdravé dieťa č.2, nezblázniť sa🙂
po porode schudnut,zacat stavat dom,alebo prerabat byt 😉
vyzerat super(pocas tehotenstva sa mi nechcelo 😀 )
slaviq-to by som aj ja chcela!!!🙂
ale ked tam bude ina palba-bud ten dom,alebo byt... 😅
každý rok iba jedno schudnúť 😀
aj ja klasika ... schudenem!
jaaj, tak mne sa podarila vacsina minulorocnych predsavzati 😀 ja amm teraz uz len jedno...nepocat dalsie babo 😅 ..
nebudem taka nervozna a budem menej nadavat 😲
no a porodiť svoje 1. dieťa 🙂
Predsavzatie????
1. schudnut aspon 5kg
2. cvicit
3. zakaz mc donalds
4. nenechat sa vytocit
mne sa podarilo schudnut tento rok, tak buduci nepribrat 😎 a naucit sa parkovat 😀 😎
kazdy rok to iste.aby sme uz boli 3.babulko kde siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
schudnut si asi ani nedavam, lebo to sa mi aj tak nepodari, ked to chcem, iba ak to nechcem 😀
ale asi si davam zavazok spravit skusky, aspon sa o to posnazit a venovat sa drobcovi, ako sa najviac da.. ako i si upratat vsetky skrine a policky v byte 😀 😀
1. vydat sa konecne (kedze svadbu stale odkladame a zalohovane veci prezajednavame a podobne)
2. udrzat si povodnu vahu - 46kg
3. menej nadavat
4. viac sa venovat sebe samej, najst si zamestnanie (pripadne zalozit zivnost)
5. chodi casto do prirody, na vylety, na prechadzky a podobne
6. zdokonalit sa vo svojich konickoch
schudnúť a ak sa mi to podarí tak si to aj udržať, nedať sa vytočiť, nenadávať, byť príjemnejšia k svojim blízkym, urobiť malinkej detskú izbičku, vypadnúť dakam na dovolenku v lete (teda našetriť na ňu)
...a nezavislacit tolko na MK 😀
Etuska 😀 😀 😀
...ale to plati az od 1.1.2009 😀 😀 😀
1. venovat sa svojej vahe, zdravsie sa stravovat a udrzat 55kg
2. venovat sa obcas sama sebe, kadernicka, kozmeticka ( snad to neotane pri sluboch )
3. zminimalizovat aj to obcasne nadavanie
majacska 😔 -svata pravda.Zdravie celej rodinky a najblizsich je uzasny dar 😔