Odpustili by ste takýto paralelný vzťah?

17. apr 2020

Často sme sa hádali. Koncom januára povedala ze je koniec. Nebolo to prvý krát. Začala si to s iným chlapcom. Ja som sa zmieroval s rozchodom. Povedala ze to chce skúsiť s niekym iným. Neveril som tomu. Myslel som ze len chce aby som sa trápil. Po cca dvoch týždňoch sa ku mne vrátila. A vtedy som zistil že ona to ťahá zároveň s nim. Poslala mi fotku kde mala rúž ktorý som jej deň pred tým kúpil. Písal som jej ze je krásna. Večer som nechtiac videl fotku v jej telefóne keď rolovala kde ma iný chlapec pusinky od ružu na tvári. Chcel som to vidieť, povedala ze to filter a neukazala. Trval som na tom ale neukazala. Nedalo mi, viem ze sa to nemá ale. Videl som ich spravy, mala s nim akoby vzťah a o mne písala ako o ex a násilníkovi. Keď ma bila tak si ublizila. Napísala ze to je. Ze som nasilnik. Cca tyzden to ťahala plne dva vzťahy. To sme sa uz aj opäť milovali.

Je mi z toho zle. Všetko som jej to povedal ze všetko viem. Kým som nepovedal že som videl správy zapierala.
Pohadala sa s ním a už nie su v kontakte. Povedal som si ze to ešte skúsim. Ale ona nemá ani ľútosť pre to. Vraj je to pomsta. Lebo ja som spal s inou cca mesiac pred tým ako sme spolu začali, pred tým sme chodili na výlety boli kamaráti. Ze ona to brala ako podvedenie kamaratstva, ze ma už vtedy lubila.

Teraz keď sa pohadame už jej aj nadávam tak ako ona nadávala a nadáva mne, poviem jej aj škaredo, nevazim si ju, ona mi v hadke hovorí ako ju ten chlapec úžasné pomiloval, a detaily a ze ja som úplne nič oproti nemu. Všetko tým ničí. Teraz si ju už nevážim ale stále nedokážem ju opustiť. Neviem stále mam to v hlave ako sa s ním milovala keď ja doma plakal. Ona mi nedovolila ani chlapcov kamarátov a ona toto urobila. Nedokážem to predychat.

Ma narodeniny teraz, ani jej nemám chuť nič kúpiť, ona mne na moje ani nezagratulovala keď som mal v lete... Ani nevie presný dátum kedy mam. Sme spolu s prestávkami teraz rok. Mne je 26 jej 23. Dali sme sa dokopy na jej narodky pred rokom.

qetka
17. apr 2020

🤦‍♀️

jaskolka
17. apr 2020

Nepísal si tu už pred časom? Lebo veľmi povedomy príbeh mi jr

pribinak
17. apr 2020

23 a 26? Neveriiim, podľa mna 13 a 14.

qetka
17. apr 2020

@pribinak asi tak... mozno 12 a 13 🤦‍♀️

didaa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nina37
17. apr 2020

aj ja si myslim,ze to deti pisu😀

leuchtturm
17. apr 2020

Ty si masochista? Kasli na nu, hladaj si inde.

veronykacs
17. apr 2020

Pises sem to iste už 3x

moonlight1210
17. apr 2020

“Co si o tom myslite? Nevera? A pomsta.”
Tiez tvoj vytvor.

Poviem ti to tak irecito, aby si trochu viac pochopil, ze uz dlhodobo si pre nu (a pomaly uz aj pre nas) za debila, len to stale nevidis:

Vies, mas smolu. Ty si totiz presvedceny, ze ona ju na pozlatenu.
Vzdy, ked uz je zle a uz by si sa aj rozisiel, tak ta zase trochu poskace a ty nadseny sexom zacnes spriadat plany, ako vam uz bude konecne spolu sveta zit.
A ona zas ide poskakat dalsieho chlapa, lebo ju nudis.
Ty si proste taka istota. Taka zaruka, ze sa ma ku komu vratit. Taky naivny velky dobracky verny pes.
Taky dedinsky prostacik.

Ona vlastne nie je zle dievca, len p*cku ma taku nezbednu.

Bud sa s tym zmieris, alebo sem budes pisat svoj stlpcek kazde dva tyzdne ako doteraz.
Proste mas frajerku radodajku a aby sa necitila hlupo, tak dovod je, ze mesiac predtym, ako ste spolu zacali chodit, si spal s inou babou.
A kedze ta to vzdy celkom na pekne dlho zabavi, ako macku klbko vlny, tak to vytiahne zas a znova. A zatial co ty riesis protiargumentaciu tejto do oci bijucej hluposti, ona sa ponatriasa zase na dalsom. Aj selfie si s nim urobi.

Ked sa chovas ako hlupak, tak ta za hlupaka ma.
Neboj, ked jej dojde, ze tou zbierkou chlapov nie je za ziaducu zenu, ale za (censored), tak ti vyhodi, ze to ta tvoja nevera ju tak psychicky znicila, ze sa z nej stala (censored).

Potrebujes pocut viac?
Dopisem nabuduce do tvojho usmokleneho stlpceka, az sa zas ozves, ze ako ti to moze robit.
Ako? Jednoducho. Ked jej to dovolis, tak moze. Hlupakom kazdy moze vsetko.

qetka
17. apr 2020

@moonlight1210 Ona vlastne nie je zle dievca, len p*cku ma taku nezbednu. sorry, ale odfajcilo mi dekel 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

0silvia0
17. apr 2020

ja ta len o jedno prosim, pokojne si ries tieto somariny dalsich 5 rokov, ale prosim ta, pouzivaj ochranu ked ti obcas ona da, prosim, lebo sice vek na rodicovstvo by bol, ale ta hlava a rozum strasne zaostava za telesnym vyvojom😬

lintu
18. apr 2020

Rozchádza sa s tebou/schádza, podvádza, bije, nadáva, mstí, vykrikuje somariny, zakazuje ti kamarátov, nezaujímajú ju tvoje sviatky .... no ty napriek tomu za ňou stále doliezaš, oddane pri nej stojíš a trápia ťa nejaké jej narodeniny. Vau 😲
Prepáč, ale váš vzťah celkovo nie je normálny. Ak sa chceš mať lepšie, nauč sa povedať nie, popracuj na svojom sebavedomí a pošli tú slečnu preč. Výlevy na internete tvoju situáciu nezlepšia.

miadi
18. apr 2020

Chapem ze Teraz je corona .. deti sa doma nudia ., ak je tento pribeh pravda tak k narodeninam jej daj kopačky. Aj Keby Ta nepodviedla je to dost zly vztah. Toto nie je laska. Ty musis popracovat na svojom sebavedomi čo Ta mà nejaka baba bit? Nadavat si a nevažit si jeden druheho preco spolu stracate čas?je to chory toxicky vztah. Este dostanes od nej pohlavnu chorobu.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kitycat
18. apr 2020

Neostava nez si pustit My Chemical Romance a podrezat si zily...

A teraz vazne... Rozisla sa s tebou lebo chce byt s niekym inym... Teraz vyplna svoj volny cas tebou. Mozno aj preto ze icakava ze jej das nieco na tie narodky... Darcek jej naozaj nemusis kupovat, daruj jej rozchod... Ak sa budes opustat po kazdom nevydarenom vztahu jediny funkcny vztah ti ostane s mamou a to zeny odradza rovnako ako zufaly chlap...

majkeel
18. apr 2020

@moonlight1210 Skvele. 🙂

jaskolka
18. apr 2020

Dookola to isté píšeš, a, stále si s nou. Bud je to úplný blud, a nudíš sa, tak vypisujes hlúposti, alebo neviem, potrebuješ pocut od iných žien, že si úplný slaboch a hlupák? Lebo keď čítam diskusiu prvý raz, aj ta polutujem, ale keď to isté čítam 3 x, tak mi vychádza, že si takú k...vu asi zaslúžiš,keďže len fnukas kade tade a stále si ju nevyfackal a neposlal pekne k vodičke. Ok, tvoja voľba, ale ozaj neviem, akú radu čakáš, lebo tu už ťa chápať ci ľutovať nebude nikto
Alebo ako vravím, je to úplný vymysel a nic lepšie nemáš na robotu

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jany149
18. apr 2020

Súhlas s
@moonlight1210

jany149
18. apr 2020

A k otázke čo je k názvu témy...nie neodpustila....už dávno si ju mal poslať do p...
a nájsť si normálnu babu

deti95060810
18. apr 2020

to čo je za vzťah...bijete sa, nadávate si, nevážite si jeden druhého - to kde chcete akože dotiahnuť? Pred oltár? Super gratulujem....😉

lintu
18. apr 2020

Citam nieco zo starsich diskusii...Aha, cize vzor mas v rodine. Otec je podobne submisivny typ. Myslela som si uz vcera. Ak aj tebe vyhovuje zla dominantna partnerka, ok. Ale potom sa nestazuj. Nezmenis ju. Tym stazovanim poukazujes v podstate len na vlastnu neschopnost. Ok, je to mrcha. Zarazajucejsie vsak je, ako ty sam nechas so sebou dobrovolne zametat. Chlap.... jednou zenskou.... Ach jaj. Skus psychologa. Z tohto sa ti samemu bude asi tazko vymotavat. Vas vztah najskor aj tak ukonci ta slecna, tym ze si raz najde ineho. Kolko casu vsak dovtedy pri nej zabijes cakanim, ktovie.

jany149
18. apr 2020

@moonlight1210 že nezbednú p*cku

jaskolka
18. apr 2020

@jany149 toto aj mňa dostalo 😅😅😅