Oplatí sa ísť na nákupy oblečenia do Rakúska?

20linda13
2. nov 2014

Zdravím všetkých. Chcela by som ísť na nákupy do Rakúska no neviem či sa to tam oplatí. Máte niekto skúsenosti s nákupmi napr: V Shopping city Sud,G3 ? Chcela by som najme oblečenie značiek,ZARA,HaM,CaA, pre dieťa i dospelého. Ďakujem za rady .

meluela
2. nov 2014

@20linda13 ten G3 ani nepoznam ... takze ma tiez zaujimaju skusenosti ... a ktore z tych dvoch je lepsie
mne sa celkovo zda ze v at je lepsi vyber a lepsie ceny ... ale oblecko kupujem len ked je uz fakt to nevyhnutne, takze to nemam celkom zmapovane
a radsej dam zarobit rakuskemu obchodnikovi nez slovenskemu mafianovi (za naivneho predpokladu ze ten obchod v rakusku nevlastni rusky mafian 😀 )

mariansmiknya
2. nov 2014

G3 určite lebo scs je oproti G3 predrazene..totiž v scs si už uvedomujú že tam chodí viac domácich než kedysi lebo väčšina ľudí čo chodia do rakúska nakupovať tak sa ssnažia chodiť do obchodnych centier mimo mesta.. ale este môžem odporučiť globus center..to je take dobré obchodné centrum hneď pri hlavnej vlakovej stanici cca 200metrov a nachadza sa na ulici podobnej bratislavskej obchodnej a je tam všetko aj v tom globuse. Je to fajn lebo clovek nemusí ísť autom z ba kvôli premávke a problémom s parkovaním môže sa poprechádzať a hneď vlakom domov co chodí každých 40nin. Ale čo sa týka cien G3 vyhráva..;)

ichbinich
3. nov 2014

@20linda13:
Tie vymenovane obchody, H&M, ZARA, C&A su v skoro v kazdom obchodnom centre, a teda aj v Shopping City Süd. Ceny maju vsade rovnake, kedze su to retazce.
Ak si chces pozriet aj Vieden, mozes ist do centra, na Mariahilfestrasse su aj tieto obchody, a nie len tieto 😉
Ci sa oplati: ceny su myslim rovnake, ale mama mi hovori, ze kvalita v slovenskom H&Mku je katastrofa, ze moje veci kupovane v rakuskom H&Mku su lepsie. Neviem posudit, priame porovnanie nemam.