Partner odmieta už rok sex

4. dec 2019

Moj partner uz rok odmieta sex. Nechce ho odmieta ho. Zacala som sa o seba starat vyse. Cvicim,zdravo sa stravujem,varim mu dobroty co ma rad. Kupila som si pradielko co ho vzdy rajcovalo a on nic.pred tym sme problem nemali. Milionkrat som sa ho pytala co sa deje. Stale ta ista pesnicka dokola. Unaveny,nema chut atd. Citim sa zle. Rok som nemala dobry divoky sex. Som nervozna,podrazdena, nervna rychlo vybuchnem. Zhorsila sa mi menstruacia. Vzdy ked mam pravidelny sex sa mi menzes akorak upravil,ze ma neboli. Teraz cista katastrofa. Bolesti ide mi krize odtrhnut a to len preto,ze ten tupec nechce sex.
Som zufala,chce sa mi plakat ani neviem pomenovat tie stavy. Uz normalne rozmyslam si najst ineho chlapa aspon na ten sex lebo asi sa zachvilu zblaznim. Chcem ho potrebujem ho.
Povedala som mu,ze aspon raz alebo 2x do tyzdna. Nie
Nema inu ani neni gay.



Som

teuflerin
4. dec 2019

ak sa mozem spytat kolko mate rokov s partnerom?

mirola
4. dec 2019

Toto sa stalo aj mne v minulosti, panko si stale spal. Cely den stale stale. Potom som zistila, ze ma ine problemy a takto to na neho vplyva. Neporadim ti nic dobre, ja som si nasla ineho a zostala potom s nim.

essenceee
4. dec 2019

zažila som niečo podobne a nakoniec sme zistili, že ma problem s erekciou a hanbil sa. Netrvalo to sice rok, ale 2-3 mesiace. Naštastie sme to vyriešili. Skus si s nim o otm nejak ešte pohovorit, určite to nejako vyriešite. Držím palce!

autor
4. dec 2019

On praveze problemy z erekciou nema postavi sa mi a to sa staci aby ma chitil za prsia ale on vobec ziadna aktivita.

@essenceee u nas to trva uz rok a nic sa nedeje. Skusala som uz vsetko po dobrom,po zlom s nim to ani nehlo.

@teuflerin ja mam 30 on 38

sapetka
4. dec 2019

Vymenit partnera😅

autor
4. dec 2019

Ja som si myslela,ze sa da fungovat bez sexu ale neda. Nechapem preco on nechce sex ved kazdy normalny chlap je furt nadrzany ale on vobec akokeby nemal ziadne libido

tomaas
4. dec 2019

ahojky tiež nechápem 🙂 vymeniť partnera, sapetka má pravdu 🙂

hettinka
4. dec 2019

Môže byt chorý a neviete o tom. Mal by ist k lekárovi. Alebo vie dobre tajiť frajerku/frajera.

juliet86
4. dec 2019

finanancne problemy stresy tlakt trauma vselico to moze byt. co sa dialo vo vasich zivotoch tvojom jeho a rodinnom ked tato zmena nastala? prisla nahle ci postupne? co sa v tom obdobi dialo? treba to riesit. ist k lekarovi. psycholog psychiater sexuolog poradna. ak mate dobry vztah a nechcete ist od seba treba to riesit odborne. vela stastia. a ty si nakup zatial pomocnikov a vyuzi oblubene webstranky nech ti neprepne ;)

lula313
4. dec 2019

No už má vyšší vek, nie 20. Treba sa o tom porozpravat, čo je vo veci, či je to tým, že ste spolu dlho a už ho nepritahujes, alebo je za tým stres, únava, milenka, nízke libido?? Ale určite tvoja menstruacia s tým nič nemá, to je zase hlúposť.

autor
4. dec 2019

@juliet86 ved chodim aj pomocnikov mam ale to ti nenahradi sex.
U lekara bol vsetko ma vporiadku. Stres nema mat ziadny ani z coho robi vo vyrobe.
Milenku ani milenca nema to mi povedal rovno. Povedal,ze nech tomu dam cas ale cakam uz rok a nevidim ziadnu snahu. Zacinam stracat trpezlivost. Asi mu navrhnem,ze ked nie on tak niekto druhy. Chlapy ostatny somnou sex chcu a on nie tak nechapem

katkaba1
4. dec 2019

Na vine môžú byť aj hormony, konkretne nizka hladina testosteronu. A vtedy si veru sam nepomôze a ani sa nepremôže.

zuzzinka
4. dec 2019

@lula313 to teda hlupost veru nie je. Tiez mam presne taku istu skusenost a je to velky rozdiel. Vyskusaj si to. Zmen rutinu, uvidis zmenu.

viellik
4. dec 2019

Môže mať nejaký problém, možno aj psychický, možno ho niečo trápi aj v práci a sa to takto prenáša, mali by ste sa rozprávať. Ja by som toto asi nezvládla, to ti hovorím na rovinu :(

autor
4. dec 2019

@viellik ved uz to nezvladam ani ja. On vie ze ja som z toho uz nervozna a vybuchnem ale asi mu to vyhovuje.

zuzzinka
4. dec 2019

a preco si si taka ista, ze nema milenku? Mozno nema, ale ak nema ani zdravotny problem a pred tym to fungovalo!? Cim viacej sa mu nukas, tym viac ho odpudzujes. Tak to bohuzial funguje, ale ja si skor myslim, ze v tom nieco ( alebo niekto ) bude ine, ty nerobis nic zle.

nistika
4. dec 2019

treba sa o tom porozprávať, vysvetliť mu, aký je sex pre teba dôležitý a mal by sa posnažiť aspon inak ta spraviť ak mu to ozaj nejde...no a ak nič ak nieje záujem z jeho strany je čas na milenca alebo komplet zmenu partnera...

nanka1986
4. dec 2019

Nájdi si iného, ktorý ťa uspokojí. Pokiaľ sex potrebuješ a nemáš ho, myslím, že sa to nezmení. Sup, sup na iný front dievča 😉

h2
4. dec 2019

@lula313 Vyšší vek? Ale no neblázni! Môj má 51 a funguje, ako mladík. 🤩

lula313
4. dec 2019

@zuzzinka mala som obdobia, kedy som ťahala dve pozície, čiže som doma nebola skoro vôbec, chodila som na Sluzobne cesty(2-3 týždne mimo domu), čiže ten sex som niekedy za mesiac ani nemala, ale na cyklus to vplyv nemalo, všetko, aj ovulacia je u mna ako hodinky(vďaka tomu aj obe tehu boli na prvý sup).

lula313
4. dec 2019

@h2 Ano, ale to libido vekom klesá, zase nie je každý 50tnik nadrzany ako 20 ročný😀

brita7777
4. dec 2019

nepije ? fajci ? z coho je taky unaveny, robi 12ky, nocne alebo ??

evkamotka
4. dec 2019

Cudujem sa ludom ako ty. Cakat rok na spasenie ktore neprichadza, uf. Ak to partner nechce ROK riesit, asi to nechce riesit nikdy.

h2
4. dec 2019

@lula313 No veď ani môj muž nie je nadržaný, ako 20-ročný (aký bol ako 20-ročný, to teda netuším 😀 ), ale nikdy nemal problém, ani s erekciou, ani s tým, že by sa mu nechcelo.

autor
4. dec 2019

@brita7777 nepije nefajci ale ked pride domov je furt na tablete a mna si vsimne iba ked mu dam jest alebo potrebujem nieco podat

autor
4. dec 2019

@h2
@lula313 on nema problemy z erekciou. On ma problem s tym,ze nema skoro vobec chut a to je rozdiel.
A s tim menzesom si to asi nepochopila

brita7777
4. dec 2019

Tak v tom pripade nema zaujem. Kolko ste spolu ?
mozno len caka, kym mu navrhnes rozchod. Niektori muzi su zbabeli a nepovedia, aj ked to tak citia.

h2
4. dec 2019

Neboj, pochopila som. Ale poradiť neviem. Teda, za predpokladu, že s ním chceš zostať. Lebo ja by som asi nezostala... ☹

autor
4. dec 2019

@brita7777 3,5 roka

brita7777
4. dec 2019

mala by si sa ho spytat, ci chce zotrvat v takomto vztahu, pretoze vyzera, ze nechcem, prepac