Poraďte kuriéra na prepravu orbitreku

miimii
15. máj 2015

Kočky,prosím, máte skúsenosť s prepravou,predajom, orbitreku,ktorú spoločnosť osloviť na jeho prepravu,ktorá je najlacnejšia??? lebo zatiaľ som skúšala iba UPS, tí ale takéto veľké balíky neprevážajú, DHL mi povedalo,že je to tiež nad-rozmer ☹ presné miery síce budem vedieť až poobede,zatiaľ som zisťovala len odhadom,ale nemyslím si,že by mal byť s tým problém. Pred 5 rokmi som predávala švagrinej rotoped cez kurierskú spoločnosť,ale žiaľ už si neviem spomenúť cez akú. preto ak má niekto skúsenosti,tak mi,prosím, napíšte! ďakujem!!!

lasto
15. máj 2015

Ja mám v inzerátoch na predaj kočiar a napísala mi ponuku jedna spoločnosť, ja s ňou skúsenosti nemám, ale skús zavolať:info@getexpress.sk - getexpress (neregistrovaná) - 6. mája o 10:10
Dobrý deň,
Na internete sme si všimli Vašu ponuku/inzerát.
Sme nová kuriérska spoločnosť GET Express, ktorá Vám dokáže prepraviť aj s možnosťou využitia dobierky Vašu zásielku akejkoľvek hmotnosti a rozmerov nielen v rámci Slovenskej republiky, ale aj do zahraničia za veľmi výhodné ceny.
Našou prioritou je kdekoľvek a odkiaľkoľvek poskytnutie kuriérskych služieb určených práve pre vás – našich zákazníkov. Veľkou výhodou pre nášho zákazníka je expresné doručovanie zásielok nasledujúci pracovný deň kdekoľvek v rámci Slovenskej republiky.
V neposlednom rade základnou službou je možnosť využitia expresného doručenia zásielok aj v rámci mesta Košice a Prešov.
Pri expresnom doručení zásielok Vám vieme garantovať nielen rýchlosť, komfort a spoľahlivosť, ale aj služby, ktoré u konkurencie nenájdete. Patrí k nim napríklad NONSTOP prevádzka, super expresné doručovanie zásielok po celom Slovensku a iné.
Pre viac podrobnejších informácií neváhajte a navštívte našu webovú stránku www.getexpress.sk, prostredníctvom ktorej nás môžete kontaktovať.
Sme tu pre Vás!
Ďakujeme a prajeme Vám príjemný deň.
GET Express.

jamelia
15. máj 2015

Ja som posielala kocar trojkombinaciu cez slovensku postu - zavolala som na ich infolinku a objednala kuriera, na druhy den prisiel a prevzal mi kocar - naskladala som ho na seba a obalila priesvitnou foliou, normalne stal na kolieskach, na dalsi ho uz mal adresat. Ale postovne ma vyslo skoro 17€. Inak som bola spokojna 🙂

miimii
autor
15. máj 2015

@jamelia
@lasto
Dakujem kocky 🙂 ,poobede oslovim obe spolocnosti. 🙂