Problém so žiarlivosťou

yuukki
26. máj 2020

Ahojte,

K úvodu som homosexuálka a mám vzťah so ženou.

Minuly rok sme sa zoznámili, a boli sme od vtedy spolu každý deň a začali aj sexuálne žiť, časom som sa do nej zamilovala čo som jej aj povedala.
Len to bolo veľmi komplikované, pretože ona bola len heterosexuálka a ja som jej prvá žena v živote.
Keď sme spolu iba sexuálne žili, zároveň vtedy sexuálne žila aj s jedným chlapom, čo som sa neskôr o od nej dozvedela, lebo mi to sama povedala. Ublížilo mi to a stále sa cítim ublížená.
Ona žije v Rakúsku a ja na SK. Robila som vtedy v AT na letnej sezóne a ked som sa vratila na SK, cely november a polku decembra sme neboli spolu a za tu dobu s tym chlapom stihla ist vela krat sa pomilovat. Tuto informaciu mam od nej tiez, co mi uz aj ukazala ze kto to je a davali mi citat spravy.
Zaciatkom tohto roka si uvedomila ze ma tiez miluje a ze chce byt so mnou. Od zaciatku roka s tym chlapom nic nemala.
Od zaciatku roka sme aj oficialne spolu. Teraz uz aj zijeme spolu a dnes sme sa velmi poohadali. Lebo ja toho chlapa co s nim sex mavala neznasam a mega ziarlim na neho. Moja draha mi povedala a prisahala mi ze s nim nic nema a nebude mat lebo ma lubi. Ale ja od nej ziadam od zaciatku roka aby tomu chlapovi napisala, ze je so mnou a ze neplanuje mat uz vobec nic s nim, lebo to aj sama ona povedala.
Ale povedala mi dnes, ze je to uz pol roka co nema s nim kontakt a neplanuje mat.
Ja potrebujem vidiet spravu od neho typu ze "ano chapem, neboj sa, uz ta nebudem o sex ziadat, rozumiem ze mas priatelku" toto keby vidim, tak ma to ukludni, lebo stale myslim na to, ze ked je moja draha sama, ze hned idu sa spolu pomilovat a tak a ničí ma to. Neviem za toho zbavit, prenasleduje ma to.
Povedala mi, ze mu nechce pisat, lebo s nim uz pol roka nemala kontakt ziaden a ze nechce mu pisat, ze co ak ma priatelku, mohla by to vidiet. Alebo ze co si on bude mysliet. Ze pol roka ziaden kontakt a ona mu zrazu napise ze "uz nebudeme mat nic spolu, mam priatelku" co ju trapi ze co si on bude mysliet ?
Prosim vas o vase nazory a a co si myslite. Kludne aj negativne aj pozitivne.
Ak ja robim niekde chybu, musim si ju uvedomit, priznat a zmenit sa.
Ak robi aj niekde ona chybu, ako mam sa s nou o tom porozpravat ?
Lebo vo vztahu su vzdy obe strany v chybach. Nie len jedna

marianna235
26. máj 2020

@yuukki priateľka má pravdu. Akože prečo by ho po polroku žiadneho kontaktu mala kontaktovať? 😀 To by asi nikto nespravil a bolo by mu to trápne 😀 zamysli sa - nebudeš napr s bývalou v kontakte už nejaký čas a trebárs aj ten polrok, nájdeš si niekoho iného a zrazu jej po tom polroku budeš vypisovať, že mám priateľku,už s tebou nič nechcem a nebudem mať? 😂 Buď jej veríš alebo nie.

kittykat22
26. máj 2020

@yuukki myslim si, ze je problem v tebe. Pises ze osobny aj sexualny vztah s muzom ukoncila, ze sa k tebe nastahovala, a ste ofiko spolu. Preco po nej chces este nieco dalsie? 🤷‍♀️ Nemozem po partnerovi chciet aby ti nekonecne dokazoval lasku. Ved to je hrozna pozicia.

srandujete
26. máj 2020

bud rada, ze je Tvoja laska s Tebou a ze sa s byvalym milencom nekontaktuje. . .keby sa mu ozvala, mohol by to brat ako opatovnu vyzvu, ze na neho nezabudla, ze stale na neho mysli a chce ho provokovat, aby o nu zabojoval . .

luccija
26. máj 2020

@yuukki nebuď majetnícka a detinska priateľka ma pravdu nedávaj ju do takej ponižujúcemu situacie

ayanamirei
26. máj 2020

Ano vzdy su 2 strany na chybe v problemu vo vztahu. Jej chyba bola, ze mala pomer a ty jej teraz neveris, tvoja chyba je, ze ziadas po 6mesacnom tichu, aby napisala byvalemu, ze je zadana... Dava ti to zmysel? Keby s nim bola v kontakte, tak ti stranu drzim, ale takto je to len tvoje bezdovodne podozrievanie. Ak chces byt kludna, dohodnite sa, ze AK by jej napisal, rovno ho odpalkuje a je vybavene. 🙂

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaass
26. máj 2020

@yuukki mala by si sa v prvom rade spamätať, to, že si ty zakomplexovana a homo, to neznamená, že keď si nájdeš ženu, tak že ona bude "spať" len s tebou. Zobuď sa čím skôr. Jasné, že keď potrebuje sex, tak sa ozve mužovi. S tebou nikdy nezažije klasický sex. Ver mi, možno ťa miluje ale nikdy jej nedáš to, čo chce a čo potrebuje. A hlavne by si jej nemala zakazovať sa s ním stretávať. Keď jednoducho potrebuje sex nech ide. Asi jej s ním bolo super, keď sa stretávali a spali spolu 🙂 a nie ona chybu nerobí, chybu máš v sebe ty ;)

lucyluv
27. máj 2020

Priatelka robi dobre, v ziadnom pripade ho nekontaktovat, vies aky by bol nadrzany, keby zisti, ze zije so zenou? Ak ste sa dohodli, ze ste spolu, uz jej musis len doverovat, inak si vztah pokazis

sandrika1986
27. máj 2020

Vo vztahu je dolezita dovera...mas pochybnosti sice, ale myslim si ze je nerozumne, aby si nutila priatelku napisat jej byvalemu.
Naco to bude dobre ?
Bud jej veris alebo nie...

acrobaleno
27. máj 2020

Zbytočne by mu napísala. Podstatné je, že s ním nemá kontakt. Inak príde mi to trochu nereálne, že on by napísal "rešpektujem, že máš priateľku, bla bla". Na tvojom mieste by som to neriešila. Žiarlivosť je škaredá.

whatever1
27. máj 2020

@yuukki Ak budeš po nej chcieť takéto blbosti tak ti garantujem že od teba utečie. Ospravedln sa jej a už od nej nepýtaj dôkazy. Bud jej veris alebo nie. Ak nie tak radšej choďte od seba, lebo toto potom nie je vzťah ale trápenie pre obe.