Skúsenosti so samodržiacou podprsenkou

nanka3
4. feb 2015

ahojte, ake mate skusenosti so samodrziacou podprsenkou? velmi sa mi pacia jedne saty, ale maju holy chrbat, takze by som tam potrebovala samodrzku, hoci si nie som ista, ci by mi drzala, kupujem si kosicky D-cko, drzala ci nedrzala by?? 😉

zdena12345
5. feb 2015

ja som mala samodrziacu A na svadobne saty. bolo stastie ze tie saty ju podrzali🙂 ono to aj drzi ale pri niektorych pohyboch sa miestami odlepi a uz to je..takze ked tie saty boli tesnejsie- korzetovy typ udrzali ju namieste

liebling98
5. feb 2015

@nanka3 ako píše @zdena12345 záleží od strihu šiat. Ak sú na prsiach voľné alebo z nejakého pružného materiálu, obávam sa, že držať nebude. Nie ak máš D a chceš sa aj hýbať ( tancovať). Ja mám tiež D, skúšala som si minule zopár v obchode, stačilo párkrát zdvihnúť ruky a prsia boli vonku. S korzetovými šatami by to mohlo byť lepšie.

bosoriak
5. feb 2015

@nanka3 Skusila by som skor cosi taketo http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=8984193&tab=14
Tym samodrziacim neverim. Mam kvalitnu podprsenku bez ramienok napr., ale aj stala. Vsetko je to o strihu a tie silikonove samodrziace sa podla mna mozu kedykolvek odlepit.
Inak sa to na takomto type siat riesi vsitou podprsenkou priamo do siat.

nanka3
autor
5. feb 2015

@bosoriak dakujem za link, taku podprsenku som vazne este nevidela.... videla si ju aj nikede v kamennom obchode? nerada by som kupovala "naslepo"

bosoriak
5. feb 2015

@nanka3 Nie, takuto som nevidela, ale zase som ju ani nehladala. Ale sudim, ze v lepsich obchodoch so spodnym pradlom by take mohli mat. Tiez by som to radsej kupila az po vyskusani. Ale mozes objednat a potom poslat spat ak nesadne, ak je to e-shop.