Snívalo sa mi, že mi vypadol zub

26. jan 2024

Ahojte. Pred týždňom sa mi snívalo, že mi vypadol zub. Viem, že sa to spája s tým, že čoskoro odíde niekto blízky. No nejako som na to aj zabudla a dnes sa mi snívalo, že som vošla do domu a stál tam otec mojej tety. Chodili sme k nemu veľmi často, keď som bola malá, nemala som žiadneho dedka a tak som jeho brala ako svojho. Teraz ale dlho žijem inde a nie je čas sa toľko stretávať. On už má okolo 80+ rokov, je už dlhšie chorý. V tom sne len stál a išiel z neho kľud, nič nehovoril, ale ja som v tom sne tušila, že je to akoby posledná rozlúčka. Veľmi ma sen rozlúčil, ale volala som našim, vraj sa nič nestalo... Tak neviem, čo si myslieť. Hádam nie to najhoršie :/ prvýkrát sa mi s ním snívalo.

deti95060810
26. jan 2024

to nemusí byť hneď - kĺudne o 3 -4 týždne.
kde ti vypadol zub? ak vpredu - blízka rodina, ďalšie zuby - vzdialenejšia rodina, niekde úplne vzadu - veľmi vzdialená rodina.

martinka13
26. jan 2024

No to by mne musel každý mesiac niekto umrieť. Mam veľmi často také sny. Je to hlúposť. Iba sen.

ninka297
26. jan 2024

Mne sa tiez casto snivaju zuby a este nikto z mojej rodiny nezomrel. Podla mna sa stane iba to, comu veris 😊

domka222
26. jan 2024

Aj mne sa občas sníva o zuboch. A tiež som počula, že smrť. Zatiaľ sa to klop,klop neplní. Jediné, čo sa vždy splní je keď sa mi sníva kalná voda. To vždy viem,že ide choroba