Syndróm miznúceho dvojčaťa a AFP

aviska
19. máj 2020

Ahojte, prosim Vas tie ktore ste mali diagnostikovany syndrom miznuceho dvojcata (tj. jedno z dvojciat sa prestalo vyvyjat v prvom trimestry) ovplivnilo Vam to AFP testy k horsiemu. Citala som som ze dvojca ktore zeniklo bolo pravdepodobne geneticky poskodene a bojim sa ze mi to ovplyvni AFP testy a bude mi aj zdrave babatko vykazovat ze je chore, nerada by som sa stresovala cele tehotenstvo len kvoli tomu ze to druhe dvojca ovplyvni testy.

elian
19. máj 2020

Ja som to mala pred 11 rokmi a tehotenstvo ok aj dcéra je v poriadku

inguna
19. máj 2020

Ja pred 13 rokmi, tehotenstvo, pôrod aj dieťa v poriadku a to som ešte 0 RH negativ a dieťa je pozitív. Treba veriť, že všetko bude OK.

simsalabim
19. máj 2020

@aviska ja som mala syndrom miznuceho dvojcata a AFP bolo v poriadku. Pri druhom tehu som mala zle Tripple testy a baskedne aj amnio - ale ci som vtedy mala dvojca, to neviem.

1katyka1
27. nov 2020

@aviska ahoj mne diagnostikovali dnes tento syndrom, boli tam az 3!🙂 ale 3 plodove vaky pricom iba v jednom je plod, som v cca 6-7tt neviem presne, tomu jednemu plodu zatial nebolo vidno srdiecko,mam prist o 2tyzdne. Som trochu v neistote. Vcera som mala 1x utz dovtedy vsetko ok a doktorka mi dala Progestanelle a v noci som prvykrat vracala aj trochu krvacala, dnes som sa bola radsej ukazat na pohotovosti.
Cele je to zvlastne. Za skusenosti a tipy budem rada.

aviska
autor
29. nov 2020

@1katyka1 ahoj typi a triku ti asi nikto neda ziadne. Vsetko je priroda. Mne sa druhe udržalo a som v 37tt akurat. Drzim palce nech sa aspon jedno udrží!