Vaše názory na mBank

simik14
10. mar 2015

Dobry den poprosim vas mate skusenosti s touto bankou ? Dakujem

saurian
10. mar 2015

@simik14 my mame obaja mbank, vratane hypo. sme spokojni.
jedina nevyhoda je, ze vobec nepracuju s hotovostou - tzn nevies vybrat inde peniaze ako v bankomate, nevies vlozit hotovost na ucet.

skvele
10. mar 2015

My mame tiez,u mna nie je problem s vyberanim.Na co vyberat v banke,kde je to aj tak drahsie.A peniaze si vlozis na ucet napr. cez postu. My sme max spokojny.

simik14
autor
10. mar 2015

Fuha to som nevedela no ... ale ako tak viem ze nemaju mesacne poplatky v ako v inych bankach vsak ?

spirit16
11. mar 2015

Ja mam m-bank roky a som velmi spokojna. Poplatky neplatis. Na vyber penazi mozes pouzit akykolvek bankomat.
Jediny problem moze byt mnozstvo vyberov zdarma.
Tieto podmienky obcas menia a pokial na ucte nie je dostatocny pohyb penazi, tak si za niektore vyberi mozes zaplatit.
Inak neuctuju za nic. Dokonca myslim ani za vydanie a vedenie karty. Myslim ze ani za to nie je poplatok

kika87
31. máj 2015

Prosim vas a mate kartu visa clasic alebo Visa PayWave? Aky je tam rozdiel prosim ?

svetlicek
7. aug 2015

Chcem sa aj ja podeliť s mojou skúsenosťou s mbankou.Momentálne ma neskutočne zaťažujú ,predávame byt moja kupujúca si v menovanej banke vybavila hypotéku tak sme všetko vybavili všetko obehali podpísali vyriešili čo trebalo.Náš realiťák tam rýchlo doniesol po podpisoch zmlúv o pár dní LV ,potvrdenie a neviem čo ešte a tri krát sa pýtal či je to všetko v poriadku a stačí t,o či niečo netreba a že nie, treba čakať už len na čerpanie že o tri dni budem mať peniaze na účtoch keďže jedna časť ide mne a jedna VUB kde mi splatia úver.No tak sme čakali v ten deň peniaze ale peniaze nechodili,tak me tam volali a oni platbu pozastavili ani nám vedieť nedali a vymysleli si že hento tam je zle tamto je zle a že majú úplne zlú žiadosť z VUBky o predčasnom splatení úveru.čooo vo VUBke iné žiadosti nedávajú, jasne,že mbanka si to účelovo vymyslela.Takže ďalej zase nové vybavovanie v mojej banke , podpisy nové zmluvy pritom údajne by stačil len dodatok k zmluve s novým schválením ..Takže zase behačky nervyy a stres.A to som zvedavá ,že keď sa im to všetko doloží nanovo v pondelok ako to dopadne s vyplatením a čerpaním..Môžem vám dať vedieť ako to dopadlo..Takže veľmi si nabudúce rozmyslím či predám niečo niekomu kto to rieši cez túto banku.....

anka32
Odpoveď bola odstránená
Zobraz